A 6 +1 legszexibb nő 2019-ben – A névsor folyamatosan alakul

Nem könnyű választani a világ legsikeresebb és leggyönyörűbb női közül, akik nem meglepő módon elsősorban modellek vagy színésznők. Íme egy lehetséges sorrend.

Alessandra Ambrosio

AmbrosioA brazil szupermodell (37), aki meghódította a földgolyón lakó férfiak szívét. Leginkább a Victoria’s Secret fehérnemű modelljeként lett ismert és a férfiak álma. Már nyolcévesen arról ábrándozott, hogy modell lesz, és íme – a kifutók irigyelt csillaga lett! Megjelenésében a márka tökéletes modelljét csodálhatjuk meg újra és újra.

Selena Gomez

Selena GomezAz amerikai Selena (26) már kinőtte a Disney produkciók népszerű, szuper cuki lányka skatulyáját, napjainkban világhírű énekes, színész és a UNICEF jószolgálati nagykövete. Időről-időre ugyan kénytelen szakemberekre bíznia magát kábítószer és alkoholproblémái miatt, de keményen küzd és építi karrierjét.

Hailey Clauson

Halley CrausonAz amerikai modell (24), a Sports Illustrated című amerikai sportmagazin arca. Ami nem kis dolog, hiszen a magazint hetente huszonhárom millió ember olvassa, közülük több mint tizennyolc millió férfi. Karrierjét tizennégy évesen kezdte, napjainkban pedig számos elegáns magazin oldalán megtalálható. Az őt fotózók csodálják, amiért minden alkalommal meg tud újulni, korábban nem ismert oldalát mutatva be.

Lapozz, mert a java még hátra van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük