A Bak végre pénzhez jut, a Mérleg visszafizeti adósságait – Itt a szeptemberi, zavarba ejtően pozitív pénzhoroszkóp!

Ha akarjuk, ha nem, lassanként véget ér a nyár és teljes valójában beköszönt a szeptemberrel az ősz. A családi büdzsét minden bizonnyal megviselte a nyaralás, de no para, úgy tűnik a szeptember több csillagjegy számára kecsegtet bevételnövekedéssel. Az is nagyszerű lehet, ha csak egy hányadát használod ki a lehetőségeknek, azt viszont jól. Adj esélyt a szerencsédnek végre, olvass bele a havi pénzhoroszkópba!

Rák

Szeptember hava minimális valószínűséggel hoz jelentős fordulatot, az átütő eredmények elkerülnek, viszont jönnek olyan hírek, melyek a hosszú távú sikereket jelzik előre. Számos olyan dolgot, ügyet elő tudsz készíteni, melyek az év második felében hoznak sikert számodra. Ha jön egy ajánlat, gondolkodj el rajta, de ne siess! Hidd el, hogy a türelem időben terem rózsát.

…a vasárnapodra koncentrálnál? Íme!

A mai nap folyamán könnyen kedvét szegheti mások kissé nyomott hangulata, ám ne hagyja, hogy így történjen! Ha jól akarja érezni magát, akkor hozza létre jókedvét, mondhatni tehát, ha mások nem hajlandóak együttműködni önnel e téren, hát dobja fel önmaga saját hangulatát! Bár elsõre furán hangzik mindez, mégis lehetséges, s most sokat javíthat napján az, ha eme felfogást elsajátítja, s e mentén is cselekszik, mintha átveszi környezete melankóliáját. Az nem való önnek!

Oroszlán

Anyagiak terén akadályok gátolják a jelentős fejlődést szeptemberben, amit elég nehezen akarsz elfogadni, persze ez nem csoda. Minden tervedet, feladatodat több idő- és energiabefektetéssel tudod megvalósítani, és arra is figyelned kell, hogy könnyebben esel a költekezés csapdájába. Ne nyújtózkodj tovább annál, mint ameddig a takaród ér. Ne légy felelőtlen, tudatosan fogd vissza magad.

…a vasárnapodra koncentrálnál? Íme!

Legyen ma kicsit önző, kedves Oroszlán, s igenis mondja ki, amire őszintén gondol, nem törődve azzal, hogy egyeseknek ezzel esetleg mennyire is lép a tyúkszemére. Nem érdemes tovább kerülgetnie a forró kását, csak, hogy tekintettel legyen másokra, hiszen, ön egy őszinte ember, aki szinte bele betegszik, ha hazugságban kell élnie! Amúgy is, ha most nem mondja ki valaki a dolgokat, akkor azok előbb-utóbb úgyis a felszínre kerülnek, de lehet, már sokkal durvább és nagyobb kárt okozó formában, mint most.

Szűz

A felületesség most nem célravezető. Át kell gondolnod, tényleg olyasmibe fekteted-e az idődet, ami valódi, kézzelfogható hasznot hoz számodra, vagy mész tovább a megszokott ösvényen, és nem mersz kockázatot vállalni. Ha olyan helyen dolgozol, ahol nem becsülnek meg, hát állj tovább mihamarabb. Ha vállalkozást üzemeltetsz, de több a kiadás, mint a bevétel, azonnal zárd le, fogj másba, változtass!

…a vasárnapodra koncentrálnál? Íme!

Lehetséges, hogy a nap folyamán valaki éles véleményt fogalmaz meg önnel kapcsolatban. Ne akarjon azonban hasonló módon visszavágni neki, mert nincs igaza, s ennek megítélése kerülhet veszélybe, ha most erőből cselekszik. Bármennyire is nagy tûz ég tehát önben, inkább próbálja meg indirekt módon, észérvekkel és puszta viselkedésével megtorpedózni az állításokat. Higgye el, ön rendkívül nagy hatással tud lenni környezetére és sokan hallgatnak bölcs szavaira, nem lesz tehát gond ily módon térdre kényszeríteni az ellenséget!

Kos

Ez a hónap jó is lesz meg rossz is, néha elakadsz, hátrafelé indulsz szokásoddal ellentétben, így nem meglepő, ha igen sokat kell gondolkodnod, hogy miként élj a felkínált esélyekkel, mibe kezdj bele, mit hagyj, mi hozhat sok pénzt számodra. Vajon miként tudnál módosítani eddig megszokott költségeiden, hol tudsz visszafogni, vagy milyen új forrásokat tudsz kiaknázni? 19-ére megkapod mindenre a választ.

…a vasárnapodra koncentrálnál? Íme!

A mai napon rendkívül energikus és lendületes lesz a Kos. Minden dolgával a lehető legjobban halad, amiért mások szinte, már-már csodálhatják. Az utóbbi napok lustaságának és akadozásainak szerte foszlását tapasztalva, mindezen, újra nyertes helyzetét nagyon fogja élvezni. De hát ez nem is csoda, hiszen eme temperamentumos jegy lételeme a gyorsaság és a hatékonyság, valamint a tudatos és lényegre törő cselekvés, így ma igazán elemében érezheti magát. Ne is hagyja bojkottálni lendületét!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.