Sorting by

×

A Balaton mindenkié!  

A magyar adófizetők pénzéből minden évben milliárdokat költenek arra, hogy a Balatont fejlesszék. Mégis, egyre több helyen kérnek pénzt azért, hogy az emberek használhassák a tavat, ez pedig rengeteg családnak jelent nagy anyagi megterhelést – állítja Gréczy Zsolt országgyűlési képviselő, frakciószóvivő.

Minden balatoni településen legyen szabadstrand!

Ha nem lépünk, egy-két éven belül olyannyira kevés és kicsi szabadstrand lesz a Balatonon, hogy gyakorlatilag megszűnik a kényelmes és ingyenes fürdés lehetősége. A Balaton mindenkié!  A DK szerint a magyarokat nem lehet arra kényszeríteni, hogy fizessenek a magyar tengerért.

A költségek a kormányt terheljék!

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy valamennyi balatoni településen legyen mindenki számára ingyenesen használható szabadstrand! A fizetős strand legyen választható szolgáltatás, ne pedig kényszer. A tengerért sem kell fizetni, ha az ember külföldre megy nyaralni, akkor miért kellene a magyaroknak a saját tavukért fizetniük?

A DK szerint törvényben kell garantálni, hogy mindenütt legyen ingyenes szabadstrand, ennek a költségeit pedig nem az önkormányzatoknak kell kifizetniük, hanem a kormánynak.

Strandolni, szabadon? – balatoni szabad-strand kínálat

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.