A “bátrak” megszavazták Jakab Péter rekord nagyságú büntetését

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke újra belefolytotta a szót a parlamentben Jakab Péter Jobbik-frakcióvezetőbe, aki szégyennek nevezte, hogy miközben az ország egy válsággal küzd, addig a kormánypárti képviselők azzal szórakoznak, hogy őt egy zsák krumpliért ekkora büntetéssel sújtják.

Láss csodát! Megszavazták!

Rekordnagyságú büntetésre, mintegy 4,4 millió forintra bírságolta meg Jakab Pétert, a Jobbik frakcióvezetőjét Kövér László, az Országgyűlés házelnöke, mert a borsodi időközi választás után egy zsák krumplit akart elhelyezni Orbán Viktor miniszterelnök asztalán – tudósított az Index.

Emlékeznek még?

115:51

A parlament hétfői ülésén 115-51 arányban az Országgyűlés többsége helybenhagyta a büntetést, amely ellen korábban az ellenzéki politikus fellebbezést nyújtott be.

Az ülést vezető Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke azonban nem engedte végigmondani a Jobbik elnökének felszólalását, mert úgy ítélte meg, hogy az nem minősült ügyrendi reagálásnak.

Demokráciában

4 hozzászólás

 • Avatar
  2020.11.30 - 18:11
  Közvetlen hivatkozás

  Egészen furcsán működik a Fideszes memória . Emlékeztetni szeretném Őket arra , hogy hogyan viselkedtek illetve beszéltek Ők a Parlamentbe akkor amikor még Ők voltak Ellenzékbe . Örülnék annak , hogyha minél több felszólalását bemutatnák a TV-ben a Fideszeseknek a 2002 és 2010 között elhangzott felszólalásaikból .

  Válasz
  • Avatar
   2020.11.30 - 18:24
   Közvetlen hivatkozás

   Az előző vélemény nyilvánításomat rossz helyre írtam . A rosszul működő Fideszes memóriára szeretném felhívni az Ő mindenki más figyelmét is . A Média megörizte azokat a felszólalásokat , amelyeket a Fideszes fiúk és lányok tettek akkor amikor még ellenzékben voltak , tehát a 2002-2010-ig terjedő időszak Parlamenti felszólalásaikat . Sőt , Hál Istennek megtalálhatók még azok a változások is , amelyeket Orbán Viktor volt képes produkálni a szavazatok számának a javítása érde
   kében . Kaposváron esett meg az az eset , amikor Orbán Viktor megvilágosodott , és rájött , hogy szükségük van a vallásos emberek szavazataira is .

   Válasz
 • Avatar
  2020.11.30 - 18:47
  Közvetlen hivatkozás

  Megkérhetném a cikkírókat, szerkesztőket, korrektorokat, egyszóval mindenkit aki számít, és azokat is, akik nem annyira, figyeljünk már egy kicsit a bántó helyesírási hibákra. A FOJTANI és a FOLYTATNI messze nem ugyanazt jelenti.

  Válasz
 • Visszajelzés: Tordai: 8,2 millió forintra büntetett Kövér László, amiért megpróbáltam visszaszerezni a budai rendelőknek az elvont milliárdokat! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük