A bécsi terror harmadik hőse és Orbán világa

Van a bécsi terror támadásnak még egy hőse, akiről mi magyarok eddig nem nagyon tudtunk. Már ismerjük, hogy Mikail Özen és Recep Gültekin, hithű muszlim srácok, akik nem mellesleg nem beszari MMA küzdősport harcosok, a golyó záporból kimentettek egy idős osztrák nőt és egy meglőtt rendőrt.

De történt ott más is!

Egyszer volt, hol nem volt egy srác, aki elmenekült családjával Palesztinából a harcok elől, mert békében szerette volna felnevelni a gyerekeit és eltemetni a szüleit. Úgy hívták, hogy Osama Khalid Joda. 2020 tavaszán az ausztriai Weikensdorfban közigazgatási határozattal megtagadták tőlük, hogy törvényes munkával szerzett pénzükön házat vegyen a faluban.

Ausztriában is ment a bunkó migráncsozás,

az Orbán által is terjesztett szellemi és lelki mérgezés. Az emberek féltek az idegenektől, akiket a helyi szélsőjobb Sátánnak és tolvajnak, nők megerőszakolójának fest le, hogy kiélhesse gyűlölködési hajlamát, meg elhülyíthesse a népet.

Ott még nem uralta el a bíróságokat a náci szellemiség. Khalid is bírósághoz fordult. Ausztriában a Kúria (Legfelsőbb Bíróság) elnöke nem egy olyan személy, aki még életében nem hozott ítéletet, mert korábban ügyész volt, de annak is sovány, mint nálunk az Orbán által odatett csinovnyik. Az osztrák bíróság darabokra szedte, megsemmisítette a jogsértő, diszkriminatív határozatot. Khalidék győztek.

Aztán 2020.11.02-án egy szemétláda terrorista elkezdett lövöldözni Bécs belvárosában

Egy rendőrt szinte azonnal eltalált. A szerencsétlen egyenruhás a fájdalomtól elfeküdt. A lövöldözés hangjára az éppen arra sétáló Khalid a földre vetette magát, aztán látta összeesni a rendőrt. Úgy döntött, az ő Istene azt tanította neki, hogy segítsen a szenvedőkön, meg azokon, akiknek élete veszélyben van. Úgyhogy felállt, kiszaladt a rendőrhöz, behúzta egy beton fal mögé. Mikor látta, hogy még él, az esti hidegben levette a saját pólóját és azzal állította el a sebének vérzését. Ezután ért oda a két török fiú, akik elvitték később a rendőrt a mentőhöz.

Bécs a megértés, a szolidaritás városa

Soknemzetiségű település és Lázár János, meg Orbán rémisztgetése ellenére nem no-go zóna, ahova rendőrök se mernek bemenni. Ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen, szeretni kell a másikat pusztán azért, mert Ember! A Gyűlölet társadalmában ilyen nem történhet. Orbán ezért öli a szolidaritást, mert akkor a félelemben tartott, elbutított tömeggel azt csinál, amit akar, megőrzi, kiterjeszti hatalmát és és lophat kényére tovább. Ezért uszítanak Orbánék folyamatosan a francia Felvilágosodás ellen, aminek eszméi aztán elterjedtek az egész világon. Mert a szellem tisztasága, a Világosság akadályozza őket sötét, mocskos eszméik terjesztésében. Ami nem szolgál mást, csak saját önzésüket!

Liberté, Égalité, Fraternité, ou la mort! Szabadság, Egyenlőség, Testvériség vagy a halál!

Ez volt a francia forradalmárok jelszava, ami aztán az Ember és Polgár Jogainak Nyilatkozata jelmondatává vált 1789-ben. Ahol testvériség van, ott szolidaritás van. Ahol szolidaritás van, ott nem hagyjuk magára az öreget, beteget, elesettet. Nem lopják el a nép vagyonát, pláne nem a világot sújtó súlyos járvány idején sem, hanem az ország javára fordítják. Szóval mindez ellenkezője annak, amit Orbán művel nálunk.

Ezért gyűlölik ők a Szabadságot, a bátrakat, és teszik szellemi rabszolgává a magyar embereket.

De ez nem Európa útja!

Az Unió himnusza Beethoven örömódája, melynek szövegét Schiller négy évvel a Nagy Francia Forradalom kitörése előtt írta.“Testvér lészen minden ember!”- így szól a soha nem feledhető szépségű zene. Ezt értette Mikail Özen és Recep Gültekin. Meg Osama Khalid Joda. Értik a bécsiek. Értem én is. De Orbán, meg a Fidesz nem. Ha véget akarunk vetni a gyűlölet uralmának, ha nem csak szólamokban, meg az uniós pénzek ellopása céljából akarunk Európához tartozni, akkor takarítsuk ki Fideszes rabló hordát az országból!

bécsi

 

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A bécsi terror harmadik hőse és Orbán világa

 • Avatar
  2020.11.06 - 16:48
  Közvetlen hivatkozás

  Nyilván az ‘igazhitűek’ között is van jó, és rossz ember, ahogy a keresztény vallásúaknál is. Egykalap alá venni nem lehet egyik társadalmi csoportba tartozót sem, sokfélék vagyunk.
  Itt van mindjárt a kormányzópárt, akik kereszténynek mondják magukat, de pont annyira keresztények, mint egy marék molylepke. Ugyanis az igazi keresztény nem csal,nem lop, nem hazudik, nem dölyfös. Nos, a fidesz kdnp-re ezek a jelzők igazak, egytől egyig.
  Sajnos a bécsi esetet képtelenség kivédeni. Ez rettenetes, ha egy ember ártatlanokra támad. Ez bárhol, bármikor bárkivel előfordulhat

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük