FRISSÍTVE! A beregsurányi ukrán-magyar határátkelő félig-meddig elesett - Városi Kurír

Sorting by

×

FRISSÍTVE! A beregsurányi ukrán-magyar határátkelő félig-meddig elesett

Ukrán oldalon fennálló informatikai hiba miatt szünetel a gépkocsiforgalom a beregsurányi közúti határátkelőhelyen 2022. május 22-én 3 óra 40 perctől. A határátkelőhelyen a gyalogos forgalom zavartalanul haladhat.

Hirdetés

A leállás a gépkocsiforgalmat érinti, a gyalogos forgalom zavartalanul haladhat

Felhívjuk az Ukrajnába utazók figyelmét, hogy az átkelésre és a várakozás elkerülése érdekében válasszák a záhonyi vagy a tiszabecsi közúti határátkelőhelyek valamelyikét. A külföldre utazóknak ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Frissítés:

Ismét zavartalan a forgalom a beregsurányi határátkelőnél

Korábban, vasárnap hajnalban az ukrán oldalon fennálló informatikai hiba miatt szünetelt a gépkocsiforgalom a közúti határátkelőhelyen. A szakemberek a hibát elhárították, a határforgalom 6 óra 55 perctől ismét zavartalanul haladhat, az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt folyamatos – tájékoztattak.
A rendőrség a külföldre utazóknak azt ajánlja, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

– közölte a rendőrség a honlapján vasárnap reggel.
Forrás

(Minden a háborúról!)

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.