A Bikáknak váratlan pénzt, Rákoknak új munkahelyet, az Ikreknek luxust ígér a júniusi pénzhoroszkóp! Nézd meg rád mi vár! - Városi Kurír

Sorting by

×

A Bikáknak váratlan pénzt, Rákoknak új munkahelyet, az Ikreknek luxust ígér a júniusi pénzhoroszkóp! Nézd meg rád mi vár!

Jó lenne mindig előre tudni, hogy milyen sikereket, eredményeket, vagy éppen veszteségeket tartogat számunkra a jövő anyagi téren. Most megtudhatjuk, hogy a csillagok állása szerint júniusban mire számíthatunk anyagi téren a horoszkóp olvasatában.

Hirdetés

Kos

Pénzügy sikerek várnak rád ebben a hónapban. Néhány terved a vártnál sokkal jobban sikerül, komoly üzleti beruházások vannak láthatáron ebben a hónapban. Ha területet, vagy ingatlant vásárolsz, gondold jól meg.

Bika

Ebben a hónapban rád mosolyog a szerencse, így elegendő pénzed lesz ahhoz, hogy elmehess nyaralni, szórakozni. Nem kell aggódnod, amit a vakáción elköltesz, sokszorosan visszajön az életedbe.

Ikrek

Annyi pénzed lesz júniusban, hogy akár egy luxuskényeztetésre is befizethetsz. Végre testileg, és lelkileg is megpihenhetsz, sőt, még a gardróbodat is nyugodtan felújíthatod. Lepd meg házastársadat is kisebb ajándékokkal. A hónap első fele még kissé zűrös lehet, de utána nyugodtan élvezheted az életet.

Rák

Egy családtagtól jelentősebb mennyiségű pénzre számíthatsz, és ez az anyagi támogatás segítségedre lehet abban, hogy beindítsd az üzleti vállalkozásodat. Számos munkalehetőséggel találkozol ebben a hónapban, így könnyen pályát válthatsz, ha szeretnél.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “A Bikáknak váratlan pénzt, Rákoknak új munkahelyet, az Ikreknek luxust ígér a júniusi pénzhoroszkóp! Nézd meg rád mi vár!

  • 2022.05.31 - 08:04
    Közvetlen hivatkozás

    Annyi a reklám hogy az már zavaró, nem is fogom olvasni ezt az oldalt mert lehetetlen az állandó felugró reklamoktol

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.