Sorting by

×

A Bikának a humorérzék, az Oroszlánnak a “külbecs” számít – Ha kinéztél magadnak valakit, a csillagjegye szerint így járhatsz sikerrel nála!

Oroszlán

Számára a legfontosabb az elragadó külső, tehát, ha egy Oroszlánnal szeretnék kezdeni, akkor mindenképp legyünk vonzók. Legyünk figyelmesek, és lessük minden kívánságát, ez is jó pont lehet.

…szombaton erre számíthatsz….

Kedves Oroszlán, ma lehet, hogy szembe kerülhet néhány elfelejtett munkájával, melyek valahogy elsikkadtak a többi, fontosabbnak tűnő mellett. Jobb lesz, ha ezeket és a többi felhalmozódott teendőjét is gyorsan rendbe szedi, mert nemsokára a mostaninál is elfoglaltabb lehet.

Szűz

Ha fel szeretnéd hívni a figyelmét, akkor mesélj egy lenyűgöző történetet, vagy légy te magad nagyon lehengerlő. Ha egy vacsorán a sok ember közül te vagy az, aki a legtöbbször a segítségére siet, akkor egészen biztosan nyert utad van.

…szombaton erre számíthatsz….

Mielőtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Szűz, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csűrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

Mérleg

A figyelmességeddel, és tájékozottságoddal lenyűgözheted a Mérleget. De vigyázz, hogy ne légy túl harsány, vagy tolakodó. Légy okos, és kifinomult.

…szombaton erre számíthatsz….

Ma könnyen szembe kerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Mérleg, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetűzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak folytassa zavartalanul a dolgát!

Skorpió

A legjobb módja, hogy felhívd a Skorpió figyelmét, ha azonos az érdeklődési körötök. Vigyázz, semmiképp ne füllents egy Skorpiónak, mert könnyen rájön, és akkor soha többé nem áll szóba veled.

…szombaton erre számíthatsz….

Ma szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Skorpió, s egy kicsit más szemszögből megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.