A Bikát félrevezetik, a Nyilas elsöprő szerelemre, a Bak közlekedési balesetre számíthat - Csillagjegyek, itt a péntekre várhatók listája! - Városi Kurír

Sorting by

×

A Bikát félrevezetik, a Nyilas elsöprő szerelemre, a Bak közlekedési balesetre számíthat – Csillagjegyek, itt a péntekre várhatók listája!

A csillagok “belehúztak” és már csütörtök délután megsúgták, hogy a csillagjegyek mire számíthatnak pénteken, a 25. hét utolsó munkanapján. Érdemes megszívlelni, amit mondanak, hiszen ez a nap alapoz meg a hétvégének és aki rosszkedvűen, csalódottan néz a pihenőidő elé…. Jobb tudni, mint meglepődni, nem?

Hirdetés

Kos

A lelkesültsége mintha elhagyta volna. De azért érzi, hogy valamilyen döntésben részt venni nemcsak hogy kötelező, de egyszerűen lehetetlen nem így tenni. A közös felelősségvállalás igényének hatása is az újulásnak kedvezhet. A kozmetikázás, a marketing stratégiák most nem elegendők. Valódi, gyökeres változások hozóinak és ígérőinek jöhet el az ideje. Ami ellenáll e változásnak, az biztosan eltörik. A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezéből a dolgok, kedves Kos, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellő figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendő, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi időt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentős sikereket érhet el!

Bika

A modern kommunikációs eszközök, az internet, a mobiltelefon hasznosak ugyan, de nem pótolhatják az egymás szemébe nézést. Azt a metakommunikációt, ami csak élőben jön át. Vagy legalább videochatben. A félreértésektől, vagy akár szándékos félrevezetéstől leginkább a délelőtt folyamán kell tartania. Estefelé viszont a csökönyösség lehet a megértés gátja, akkor már a párjával szemben. Ne csak azt hallja meg, amit hallani akar! Ma végre körvonalazódhat, sőt, akár be is fejeződhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellőképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Bika, hisz minden oka megvan rá!

Ikrek

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Ikrek! Ha ön vezető, akkor most jól járhat, de csak akkor, ha nem feledkezik meg azokról, akiknek az élére állította önt a sors. Mert semmi sem örök, vagy visszavonhatatlan, és semmi jutalom nem tartható meg áldozat nélkül. A Plútónak a Jupiterrel alkotott fényszöge még mindig fennáll, s egy új, meglepő résztvevőre enged következtetni a hatalmi harcok terén. Most akár ön is lehet az az erő.

Rák

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Rák, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetőséggel is, amiben még nagy potenciál rejtőzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsőként a dologra! Addig jó, amíg van választása! Ezért előnyös, ha a kapcsolatok terén is a bőségre törekszik, és egyszerre több szövetségest, üzlettársat, társulási lehetőséget keres. A minőségi kapcsolatokra törekvés legyen a szempont, és ebben csakis a valóságos értékeknek higgyen. Mert sokan lehetnek a szemfényvesztők, de kevesen azok, akikre valóban számíthat. A párkapcsolatban is csak egy az, akire számíthat.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.