A bosszú lélektan, a karma nyomában – 12 fontos üzenet

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Az érettség az, amikor lenne elég erőd ahhoz, hogy elpusztítsad, aki ellened tesz, de csak egy nagy lélegzetet veszel és mész tovább. A maradékot elvégzi a karma. Soha ne tartsuk magunkban a sérelmeinket. Ez nehéz és felesleges is. A végén majd maga az élet bünteti meg azokat az embereket, akik bántottak téged. Aki amint vet, úgy is arat! Ezért a mi feladatunk az, hogy tovább lepjünk.

A karma, elvégzi a dolgát…

1. Amikor egy madár él, rovarokat eszik. Amikor egy madár elpusztul, a rovarok megeszik. Az idő és a körülmények bármelyikünknél bármikor megváltozhatnak. Ezért soha ne bánjunk rosszul senkivel, ne ártsunk senkinek. Ma nagyon erősek és hatalmasok lehetünk. De ne feledjük, az idő sokkal erősebb. Egy fából egymillió gyufaszál is készülhet. Előfordulhat azonban, hogy mindössze egy gyufaszál képes egy millió fát elégetni. Tehát légy jó, és tégy jót!

2. Aki azt állítja, hogy a bosszú édes, az életében soha nem kóstolta meg az igazán édes dolgokat.

3. A karma busza néha késik. Ennek oka az, hogy magas igény van rá. De te ne aggódj. Előbb vagy utóbb eljön.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

4. Ha meg szeretnéd találni a boldogságot, akkor hagyjál fel a bosszúforralással. Ha nem gondolsz ellenségeid szerencsétlenségeire, akkor sokkal több időd és energiád lesz arra, hogy saját boldogságodért fáradozz.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse