A brüsszeli melegbár ereszén lógó ország

 Az ország Alaptörvényét állítólag Szájer József írta egy vonaton a laptopján a Vezér megrendelésére nagy sietve. Szikla szilárd lett, tudjuk. Legutóbb maga Varga Judit igazságügyi miniszter is aláírta a módosítási javaslatot, kerüljön az alkotmányba, hogy az magyar családban az apa férfi, az anya nő.

Mert ez mélymagyar állam

Minden lehetséges fórumon hergelnek a homosexuálisok ellen a fehér, keresztény, hetero felsőbbrendűség nevében. Mert ez mélymagyar állam, ezer éves, itt nincs helye korcsoknak. Közben sokan rebesgették már, a parlament frakcióiban sehol nem olyan nagy a melegek aránya, mint a Fidesznél. De nem számít. Ez sem. Más sem. Semmi sem!

Csak ki kell vezényelni a Békemenetet a Fekáliszájú Bayerrel az élen, aki bárkit bármiért képes gyűlölni, ha ezt kívánja a zsebe, meg a Führer érdeke. Habzó szájú hívei a kamerába mondják, azért utálják a baloldalt, mert “Mi nem vagyunk b…ik!”

Erre ma híre megy, hogy egy magyar, európai parlamenti képviselőt egy brüsszeli melegbárban kaptak el a rendőrök, nem kizárt, hogy ő menekült az ereszen lelógva. A képviselő lemondott később a belga lappok szerint. Márpedig csak egy ilyen képviselő van, Szájer József Alkotmányozó Atya! Akinek felesége az Országos Bírói Hivatal Elnöke volt korábban, most pedig a mérhetetlenül nagy tekintélyű magyar Alkotmánybíróságot erősíti!

Repedeznek a falak!

Ezek a rohadékok dőzsölnek a magyarok és Európa pénzén, közben kereszténykedve ájtatoskodnak, és hülyítik a sok hibbant magyart, akiknek elszedik a pénzét, jövőjét, és közben jól kiröhögik őket.

Hányadék ország lett ez! Orbánék összes mocskos hazugsága most körbe ért! Repednek a falak és próbálják gyömöszölni a lyukakat. De mindenhol ömlik rájuk a szar, amit ők termeltek tíz év alatt. A rendszernek vége! Fosba fulladni nem csak jelképesen szar. Ez a Orbán és hívei sorsa, amit már évekkel ezelőtt jósként megírtam. Megérdemlik!

Megjött Szájer József nyilatkozata

“A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek. Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.” (Városi Kurír)

 

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A brüsszeli melegbár ereszén lógó ország

  • Avatar
    2020.12.01 - 17:09
    Közvetlen hivatkozás

    Valahol szánnivaló ez az alak, ha valóban meleg. Egy olyan hímsoviniszta bandában…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük