Megoldották okosba! Történt ugyanis, hogy egy fa – feltehetően a ballib fajtából – nem a nemzeti értékek mentén nőtt és ezzel sok bosszúságot okozott Nagykőrös arra kerekező népének. Ahogy ezt megneszelte az illetékes – természetesen fideszes – képviselő, nosza, addig törte okos fejét, míg kitörpölte a megoldást.

Mesének elmegy, – szódával – de ez 2018 Magyarországa!

A nagykőrösi önkormányzat közösségi oldalán adta hírül, hogy a cirka 2 x 5 méter hosszú utat sikerült úgy, ahogy rendbe tenni. A mellékelt fotókon látszik, ahogy Illés képviselő, aki a regnáló helyi megbízottja büszkén mutatja a produktumot.

Na jó, felfestésre nem futotta, nem is nagyon egyenes, ez-az beletrappolt még száradás előtt, de az övék!

“Lakossági fogadóórán érkezett megkeresés Illés Sándor (FIDESZ-KDNP) települési képviselőhöz, hogy a Kecskeméti út 7️⃣️1️⃣️-nél egy fa teljesen tönkretette a bicikliutat, azon nehézzé vált a közlekedés. A képviselő gyorsan intézkedett az ügyben, a KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. pedig helyreállította az útszakaszt.

Illés Sándor a választókörzet képviselője a helyszínen elmondta, rengetegen használják ezt a szakaszt, akár gyalogosan, akár biciklivel és nagyon szükséges volt már valóban ennek a helyreállítása. Így kényelmesebben tudnak közlekedni a munkába, boltba indulók, vagy akik éppen a buszhoz mennek.”

Ez a bicikliút-projekt mostanság nem nevezhető magyar sikerágazatnak. A fiúk ahelyett, hogy rendesen csinálnák, vagy ha nem megy elengednék az ügyet, egyre érdekesebb megoldásokkal próbálkoznak. Esetünkben az “érdekes” szó nem jó értelemben szerepel.

Révész Máriusz bicikliú[email protected]ó versenye tovább folytatódik? – ez sem semmi!

Révész Máriusz büszkesége: a nyíracsádi bicikliút – újabb hungarikum!

Taigetosz-híd – vascsővel zárták le a Budafokra vezető bicikliutat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét