Sára Botond ex Józsefvárosi polgármesternek nagyon nem jött be az önkormányzati választás, regnálása alatt kihúzta a gyufát a kerület lakóinál. Nem csak Pikó Andrással szemben veszített, de Szarvas Koppány Bendegúz is legyőzte. Kompenzációs listán bekerült ugyan a képviselő-testületbe, de sajna más elfoglaltsága miatt ennek nem tud eleget tenni.

Nem veszi át önkormányzati képviselői mandátumát

a VIII. kerületben a volt fideszes polgármester, Sára Botond, aki egy Facebook-posztban jelentette be, hogy nem ül be a józsefvárosi közgyűlésbe.

„Az elmúlt kilenc évben képviselőként, alpolgármesterként, majd polgármesterként szolgálhattam Józsefvárost. Ez idő alatt olyan eredményeket értünk el a kerületiekkel munkaközösen, melyek miatt nincs okunk szégyenkezni. Az október 13-i önkormányzati választáson lehetőséget kaptam, hogy a munkát képviselőként tovább folytassam.

Ugyanakkor olyan feladat előtt állok, amely nem teszi lehetővé, hogy a teljes embert igénylő képviselői megbízatásomat lelkiismeretesen és tisztességesen el tudjam végezni, ezért úgy döntöttem, hogy mandátumomat nem veszem át.

Azonban ez nem azt jelenti, hogy eltávolodom Józsefvárostól,

továbbra is részese maradok a kerületi közéletnek, a józsefvárosiak továbbra is számíthatnak rám, bizalommal fordulhatnak hozzám!

Új feladatom során is Józsefváros és a kerületiek érdekeit fogom szem előtt tartani, a megválasztott új városvezetéssel a lehető legtöbb kérdésben együttműködöm.”

Arról, hogy mi ez az Új feladat, nem árult el részleteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét