A bunkó jobbikos, aki félti a kultúráját a menekültektől…. provokáció a kormányellenes tüntetés után

Miután békésen, jó hangulatban véget ért a demokraták tüntetése a Kossuth téren, néhányan a Parlamentet körülzáró rendőrökkel emberkedtek. Döbbenetes kontraszt volt ez a jó hangulatú tüntetés után és nem akadt egy résztvevő sem, aki leállította volna a minősíthetetlen Jobbikos pólót viselő férfit. 

Respect a rendőröknek!

A szombati ellenzéki tüntetést követően egy egészen megdöbbentő jelenetet rögzített a 24.hu riportere a Kossuth téri rendőrsorfal előtt. Egy férfi kiszúrta a sorfalban álló fiatal rendőrnőt magának és brutális trágársággal kezdte el provokálni.

„Nézd már azt a fapinát! Három hónapja baszták meg utoljára. Pókos a pinája. Néz rá, hogy mosolyog, baszd meg, tuti igaz!”

Az egység parancsnoka amikor észre vette a vulgáris erőszakot, a kiszúrt rendőrnőt hátrébb helyezte a sorfalból, de a helyére álló kollégája sem úszta meg, a néppártosodott jobbikos folytatta:

„Nézd, el is megy hátra, baszd meg, a fapina! Jött helyette egy kancigány.”

A felvételen látható, hogy a trágárkodó provokációnak senki sem próbált véget vetni, nem volt egyetlen ember sem, aki önmérsékletre intette volna a bunkóságával kérkedőt. A rendőrök rezzenéstelenül tűrték a rájuk zúduló szóbeli erőszakot.

https://www.facebook.com/haaszpofon/videos/973937942806320/

(forrás: 24.hu)

Látványos drónfelvétel a tüntetésről

Pécsett és Debrecenben is kormányellenes tüntetést tartottak

Megvan az új időpont – a kormányellenes tüntetés folytatódik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük