A CÖF névtelen orvosszakértővel „támad” – olvassa, mert hihetetlen a történet!

Naponta jelennek meg a komolyanvehető és teljesen megalapozatlan ajánlások vakcina- és oltásügyben. Abban megegyeznek, hogy név szerepel a mondandó alatt, ezzel is „komolyságot” adva az írásnak. A Civil Összefogás Fórum (CÖF-CÖKA) szakít ezzel a hagyománnyal, anonim orvosszakértője instrukcióit adta közre.

Amennyiben az alább olvasható „minek nevezzelek” vicc, akkor: jót (nem) nevettünk. Ám, ha ezt a kormányhoz köthető civilszervezet komolyan gondolta, akkor gondolkozzunk el azon, hogy mennyire vagyunk általuk hülyére véve.

Én speciel kikérem magamnak!

„A kínai vakcináról

Orvos vagyok. Gyakorló, klinikán dolgozó orvos. Gyermekkorom óta tanulok. Ez a tanulás nem áll meg az egyetem elvégzése után. Megállás nélkül frissül és bővül az a felfoghatatlan mennyiségű tudás, amit az emberi elme felhalmoz. Ezért mi orvosok is folyamatosan tanulunk, és a tudomány embereiként, a tudományban hiszünk. Ennek a tudásnak a birtokában próbálunk szeretettel segíteni a hozzánk fordulóknak.

S hogy miért írom ezt most ide?

Mert nem tudományos érveket fogok felhozni az oltás, és közelebbről a kínai oltóanyag mellett. Idézhetnék Lancet, New Englang Journal (ezek a világ legmagasabban jegyzett orvosi lapjai) cikkeket. Száraz adatokat, táblázatokat. Ezt megtették már mások. És ez elérhető mindenki számára, aki érdeklődik a COVID oltások iránt. Ez alapján a kínai oltás megbízható, hatékony.

Én szubjektív érveket mondok

  • A kisfiam autóinak jelentős része már Kínában készült (amelyik nem, az Thaiföldön…). És ezek nem pár hónapig működő műanyag vackok. Évek óta remek állapotban vannak. És szolgálni fogják a következő generációt, ahogy a 70es években még Angliában gyártott autók teszik ezt ma is.
  • Nocsak. A reklámban a mobiltelefon is kínai. Az Öné is jó eséllyel az. Persze ismerjük a kínai termékek döbbenetes térhódítását az elmúlt évtizedekben.

És már messze nem arról van szó, hogy a kínai termékek mind olcsó árúk, amiket vásárolt gyártósorokon állítanak elő tömegével. Ahogy egy interjúban az egyik legismertebb Kína szakértőnk már évekkel ezelőtt megfogalmazta, bizony a kínaiak lényegében bármit le tudnak gyártani, ha kell magas minőségben.

Mivel hazánk nem a leggazdagabb országok egyike, s itt olcsó ruhára meg hamisított parfümre is szükség van, a kínai kereskedők azt fognak árulni. Ezért bennünket helytelen sztereotípia él. De ha bemegyünk a technikai eszközöket árusító boltba, ott is „Made in China” lesz a termékek jelentős része. A szuperlaptopok is. És már régóta nemcsak összeszerelnek, fejlesztenek is. Tehát ha űrhajót vagy anyahajót szeretnénk venni, nyugodtan nézzünk körül Kínában.

S most még abba gondoljuk bele, hogy az egész járvány úgy tűnik Kínából indult

Emiatt a támadások kereszttüzében álltak. Mindenféle rosszindulatú pletykáról hallottunk, bár ezeket megcáfolták már. Tudjuk, hogy nem egy laborból szabadult ki a vírus, nem hibáztak. Most ezt a képet lerombolnák azzal, hogy bizonytalan hatékonyságú, esetleg súlyos mellékhatást okozó vakcinával árasztják el a világot? Micsoda kép alakulna ki Kínáról? S ez a kínaiaknak rendkívül fontos.

Ezért is valószínű, hogy a kínai vakcina legalább olyan jó, ha nem jobb, mint az összes nyugati oltóanyag. Bízzunk a szakértőkben s hallgassunk a józan észre. Nyugodtan kaphatunk ilyen oltást.

2021.02.24.
a CÖF-CÖKA orvosszakértője”

A kommentekből…..

Az első három „beindító kommentelő” információk nélküli oldalak „tulajdonosai”

„Tökéletesen rendben van, sőt! Hozzátenném még (szintén mint doki), hogy nagy valószínűséggel stabilabb a hatása mint a többi vakcinának, mivel az EGÉSZ viriont tartalmazza elölt formában, így a szervezet, ha egyáltalán képes arra, a vírus minden alkotórészére képez antitestet.”

„Az első bátrak úgyis elviszik a hírt, hogy minden rendben. Gyorsan fog terjedni a hír.”

„Nagyon várom hogy meg kapjam !Soha még nem oltattam magam most igen !”

2 thoughts on “A CÖF névtelen orvosszakértővel „támad” – olvassa, mert hihetetlen a történet!

  • CÖF?Ugyanmár.Van ember,aki hisz ennek a fideszes bagázsnak?

  • Azert a kisfianak vasarolt matchbox-szal osszehasonlitani egy embereletet mento vakcinat – hat eleg nagy atkotes kellett hozza. (Arrol nem beszelt a „doktor ur”, hogy a gyereke jatszott is a kisautokkal , mert szerintem a pasi azonnal berakta egy vitrinbe). Es felre is vezet, mert egyaltalan nem lett megcafolva, hogy a vuhani laborbol szokott volna ki a virus. A masik mondataval meg elismeri, hogy ami Magyarorszagra kerul kinai aru, az mind silany minosegu. Gondolom, mint a vakcina is. Az viszont mar a pofatlansag teteje, hogy a vakcina olcsosagarol beszel! Egyebkent miota vagyunk csoro orszag? Hiszen az orszag vezetoje szerint mi vagyunk az Unio motorja, egyenesen gazdasagi csoda, az egeszsegugy fantasztikus, es nemsokara mar a feltamadast is el tudjuk inditani tomegeseb – szoval hogy merik ENNYIRE hulyenek nezni a magyarokat?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük