A családi bordélyban egy óra kéj 15.000-et kóstált, a lányok a felét sem kapták

Családi KKV-ként szolgáltatott kéjt a magyar vállalkozó Baján. Bordélyház üzemeltetése miatt három férfi és négy nő ellen emelt vádat a Bajai Járási Ügyészség – közölte Nánási László, a Bács-Kiskun megyei főügyész kedden az MTI-vel.

Családi KKV

A vád szerint egy 63 éves bajai férfi négy és fél éven át, 2013 januárja és 2017 júniusa között egy betéti társaság nevében bérelt egy kerítéssel körbevett, vaskapuval zárt, kamerával ellátott sükösdi fogadót, ahol pultosként és biztonsági őrként dolgozó társai segítették a bordélyház működtetésében.

A bajai férfi határozta meg a szexuális szolgáltatások díjait, a bevétel felosztását és elszámolását. Felesége felügyelte a bordélyban dolgozó nőket, továbbá összesítette a prostitúcióból származó napi, havi és éves jövedelmeket. A bordélyházban általában három-öt nő dolgozott prostituáltként, velük szerződést kötöttek, azt a látszatot keltve, mintha csupán szállóvendégek lennének.

A bordélyházba érkező férfiak egy óráért 15 ezer forintot fizettek, ebből a prostitúciós tevékenységet folytató nőknek 7 ezer forint járt.

Az ügyészség prostitúció bordélyház fenntartásával elkövetett elősegítésének bűntette miatt emelt vádat és börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. A büntetlen előéletű vádlottak ügyében a Bajai Járásbíróság fog dönteni

– tette hozzá a megyei főügyész.

(forrás: mti.hu)

Prosti párt – A 4Q mindent megtesz a FIDESZ egész országot kuplerájjá alakító erőfeszítéseinek támogatására

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük