Sorting by

×

A családi élet horoszkópja – Ennek a 5 csillagjegynek egész életében első a család

Ez az öt leghűségesebb csillagjegy, akik életüket a családjuknak szentelik! Az asztrológusok elvégeztek egy pár kísérletet, és kiderítették, hogy mely 5 csillagjegy a leghűségesebb, akiknek nagyon fontos a család megléte, egysége is. Íme az ő horoszkópjuk.

Bika

Ha a Bika csillagjegyű személyek kapcsolatot alakítanak ki valakivel, akkor az a kötelék rendkívül erős lesz. Ezen személyek a végsőkig kitartanak párjuk mellett, lojálisak. Néha túlreagálnak dolgokat, igyekeznek mindent irányítani. Visszaélni a bizalmukkal egyáltalán nem szabad.

Rák

Ha egy Rák szeret az örökre és egy napig szól. Ez a csillagjegy a horoszkóp szerint eltántoríthatatlan, és még ha szakít is valakivel akkor is szereti, az ok ilyenkor, hogy valamiért félti  a családot párjától, de erre mármint a szakításra nála csak a legutolsó pillanat után kerülhet sor. A végletekig hűséges, szeret és ragaszkodik.

Mérleg

A Mérlegek szeretik a békét és a harmóniát a kapcsolatukban. Mindig hosszú távra terveznek, a jövőre gondolnak, ezért minden eshetőségre felkészülnek. Mindent hajlandók feláldozni a párkapcsolatuk stabilitásának érdekében, csak a családot nem.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.