BulvárCsillagjegyek

Csak ezt ne! Íme a csapat, amihez tuti nem akarsz tartozni: 5 csillagjegy, aki egész életében taszítja a pénzt

Észbontó! A csillagok ezt is tudják? - Erre van szükséged a boldogsághoz!

Sok embernek vannak korlátozó hiedelmei a pénzzel kapcsolatban. Egyesek úgy gondolják, hogy a boldogság forrása, míg mások éppen ellenkezőleg, abban hisznek, hogy az életben minden többet ér a pénznél. Kétségtelen, hogy számtalan ember feltette már magának a kérdést,

“Hogyan lehetséges az, hogy egyesek erőfeszítés nélkül gazdaggá válnak, míg mások csak bukdácsolnak?”

Az asztrológusok szerint a pénzzel való viszonyunk a csillagokban meg van írva és a következő 5 zodiákus nem túl szerencsés ebben a tekintetben.

Nyilas

A bátor és kalandvágyó Nyilasok esete eléggé zavaros, hiszen elsőre azt gondolhatnánk, hogy mivel ők nem félnek kockázatot vállalni és megragadni a lehetőségeket, biztosan nagyobb az esélyük, hogy gazdaggá váljanak. Azonban az a tényező is képbe lép, hogy öntörvényűek és kalandjaikat szívesebben élik meg egyedül. Mivel csapatban nem érzik magukat hatékonynak, ezért a céljaik elérése is nehezebb számukra.

… ha a szerdád érdekel….

Ölelje meg szeretteit és hagyja, hogy a szíve vezesse útján ezen a csodálatos napon. Ne kísértse a szerencséjét, hanem érje be mindazzal, becsülje meg mindazt, amivel már rendelkezi. Ha régóta él egy kapcsolatban, akkor szánja a mai napot a párjára. Menjenek el sétálni és élvezzék egymás társaságát. A mai nap új színt vihet szerelmükbe. Biztos háttérrel a határ a csillagos ég.

Rák

A Rákok jellemzően előítéletesek a pénzzel kapcsolatban. Szerintük a gazdagságot nem kell feltétlenül párhuzamba vonni a nagyobb mennyiségű pénzszerzéssel. Sikereiket sokkal inkább a feladataik megfelelő elvégzésében, mintsem pénzbeli jutalomban mérik. A lelki gazdagság sokkal többet jelent neki, mint az anyagi, ezért lehet, hogy soha nem is fognak különösebben vagyonossá válni az életükben.

… ha a szerdád érdekel….

Talán úgy érzi, hogy nem tud lépni, mit mondani, esetleg leblokkol, mikor egy romantikus kapcsolatba, helyzetbe keveredik. Próbáljon meg nyugodt maradni és adja önmagát. Ne feledje, az önnel szembenálló hölgy vagy úr önmagáért fogja megszeretni. Legyen őszinte és nyitott. Figyelmesség és apró gesztusok is már sokat segíthetnek, hogy elhódítsa választottja szívét.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt láttad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!