Bulvár

A csillagjegyed beárul: óriásit fordul veled a világ, ha a mázlibajnok 5 hónap valamelyikében születtél!

A csillagjegyed beárul: óriásit fordul veled a világ, ha a mázlibajnok 5 hónap valamelyikében születtél!

Mindannyian szeretnénk, ha sok pénzün, és szerencsés, gazdag életünk lenne. Tudjuk, hogy nem csak a pénz határozza meg a boldogságunk, de azért szükséges ahhoz, hogy nyugodtabb életet éljünk. Nézzük, mit jósolnak a csillagok az anyagiak terén! Ha te is az alábbi csillagjegyekhez tartozol, akkor bizony érdemes egy kicsit figyelmesebbnek lenned, hiszen anyagi változásokra számíthatsz – persze megesik, hogy tenned is kell értük…..

Kos

Az apró részletekre kell fordítanod a figyelmed, légy sokkal türelmesebb. Vigyázz, hogy hirtelen felindulásból nehogy felborzold a főnököd kedélyeit, mert sosem fog megbocsátani neked. Ha úgy látod, hogy olyan területen tudsz pénzhez jutni, amelyhez nem értesz, akkor ne gondolkozz sokat, fogj hozzá elsajátítani az új ismereteket.

… ha a kedded érdekel….

A Kos ma különösen érdeklõdhet egy új esemény iránt, ami felkeltette érdeklõdését. Lehet, hogy szívesen részt is venne benne, s, ha így áll a dolog, ne tétovázzon, csak mert nem biztos, hogy éppen alkalmas az idõpont, s próbálja meg valahogy mégis összehozni a dolgot, ha annyira szeretné. Lelkivilágát tekintve ma kiválóan alkalmas érzelmi állapotban van az új ismeretségek elmélyítésére, így érdemes ezt kihasználnia, persze, csak a jó ügy érdekében!

Bika

Légy türelmes, időbe telik, míg a munkád beérik, és gyümölcsöt hoz. Válassz a lehetőségek közül: főiskolai tanfolyam, szakosodás, vagy az új ismeretek elsajátítása. Ne légy felületes, és ne feledd, hogy mindenki követ el hibákat.

… ha a kedded érdekel….

A Bika ma tele lehet az utóbbi idõben benne felhalmozódott feszültségekkel, melyek a mai nap folyamán, csaknem csodálatos módon, hihetetlen energiákba fordulnak át, így általuk újra erõsnek és egészségesnek érezheti magát. Mindemellett eme plusz energialöketet jól hasznosíthatja feladatai végzése során is, így ma olyan nehéz feladatokkal is könnyedén végezhet, melyek már jó ideje húzódtak, nem kevés fejtörést okozva ezzel. Végre kezdi visszanyerni önmagát!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!