Csillagjegyek

A csillagjegyed most leleplezi a hazugságok királyait

horoszkóp,
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vannak kifejezetten hazudós emberek, akik lételeme a hazudás. Valahogy úgy érzik csak jól magukat a bőrükben, ha egy-két méterrel mindent megtoldanak. A horoszkóp most leleplezik ezek királyait. Sokszor teljesen biztos vagy benne, hogy nem mondanak igazat, és mégis, úgy hazudnak a szemedbe, mint a vízfolyás. Nézzük, melyik az a 4 csillagjegy, mely szemrebbenés nélkül mond nagyot, füllent, hazudik.

Vízöntő

Ha azt gondolod, hogy kedves Vízöntőben bármikor feltétel nélkül megbízhatsz, nagyon tévedsz. Olyan szépen a szemedbe hazudik, hogy észre sem veszed. Sőt, képes bármikor hátulról is megtámadni. Ha valaki képes ellopni a párodat, az biztosan a Vízöntő csillagjegyű barátod lehet, mondja a horoszkóp.

Rák

Tagadja, de ennek ellenére bármikor képes egy kis füllentésre. Úgy állítja be magát, mintha ő lenne az igazság példaképe. Arra is képes, hogy az egyik hazugságát egy másik hazugsággal támassza alá. Úgy tűnhet, hogy ő egy okos ember, akinek mindig igaza van, közben csak jól álcázza a dolgokat. Akkor képesek becsapni, amikor a legkevésbé számítasz rájuk.

Szűz

Számára ez egy természetes dolog: a szemedbe néz és hazudik. Simán letagadja, és közben te mégis tudod, hogy nincs igaza. Megoldja a dolgokat egy vállrándítással, bocsánatot soha nem fog kérni.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comment here