A csillagjegyek így töltenék szívük szerint a hétvégét! - Rád mennyire igaz? - Városi Kurír

Sorting by

×

A csillagjegyek így töltenék szívük szerint a hétvégét! – Rád mennyire igaz?

Vajon mivel töltenéd a szíved szerint a hétvégét, a szabadidőt? És mivel töltené a párod? Szívesen meglepnéd az második júliusi hétvégén azzal, amit igazán szeret? A horoszkóp csillagjegyed alapján segít a válaszban és a választásban. Persze, ha a következő hétvégét azzal töltenéd, amit te szeretsz a leginkább, akkor minél előbb mutasd meg neki is ezt a horoszkópot. Vidám és örömteli hétvégét kívánunk!

Hirdetés

Kos

A Kos csillagjegy szülötte imád nyerni, a leginkább pedig a versenysportokat szereti. Próbálj ki egy új sportot már ezen a hétvégén, meglepődsz, milyen hamar belerázódsz, és mekkora élményt nyújt.

Bika

A Bika nagyon szeret a kezével alkotni. Menj ki és kertészkedj egy kicsit, esetleg főzz valami finomat. Szippantsd be a friss levegőt, ahogy végignézel a frissen ültetett, csodás virágágyáson, vagy ízleld meg az általad készített, fenséges ételt. Persze kínáld meg és varázsolt el vele a szerelmedet is.

Ikrek

Az Ikrek imád olvasni. Nézd meg a könyvtárat, és bökj rá vakon, csukott szemmel a kötetek között egyre. Ha most pörgősebb kikapcsolódásra vágynál, csörgesd össze a barátokat, és ünnepeljétek meg például a születésnapodat. Közös esti sütögetés és vidám beszélgetés – kell ennél jobb program?

Rák

A Rák otthonülő típus, szívesen tölti a családdal vagy kettesben a hétvégéket. A mostani kiválóan alkalmas a művészi vénád bontogatására. Kezdj bele egy új DIY-projektbe vagy fess valami szépet. Ha inkább segítenél, önkéntes munkát is választhatsz, például segíthetsz levest osztani a szegényeknek.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.