A csillagjegyek leges-legje! – Sikerült beférkőznöd közéjük?

Ki ne szeretne valamiben -szinte bármiben- kitűnni a sorból? A csillagjegyek merőben különbözőek az asztrológusok véleménye szerint, vannak nagyon sikeresek és olyanok is akadnak szépszámmal, akiknek nem hullik automatikusan az ölükbe a mázli-faktor. Nézz bele, Te miben rísz ki a sorból!

A legerősebb csillagjegy

Az asztrológusok szerint a legerősebb csillagjegy a Halak, nem is gondolnánk róluk, hiszen érzelmesek, szentimentálisak és könnyen lenyűgözhetőek. Akkor honnan is jön az erősségük? A Halak csillagjegy szülötteiben számtalan olyan rejtett dolog van, amelyet más csillagjegyek nem ismernek. Pl. amikor a Kost legyőzi, azt mondhatjuk, hogy a Halak szilárdak, mert őket meg lehet sebezni, de tönkretenni nem lehet, mert nagyon rugalmasak.

A legcsábítóbb csillagjegy

A Kos a legcsábítóbb csillagjegy, ők energikusak, vonzóak és aktívak. Őket senkihez sem lehet hasonlítani, ha szerelemről van szó. A Kos felhívja a figyelmet magára, a belső szépségével.

A legalattomosabb csillagjegy

A legravaszabb csillagjegy a Skorpió, ha ő fellázad, akkor senki sem állíthatja meg. Ő a legkifinomultabb módszerekkel reagál, ezért nem kaphatják el és nem is gyanúsíthatják semmivel. A Skorpió a legrosszabb és legveszedelmesebb ellenség.

A leghűségesebb csillagjegy

Az asztrológusok úgy tartják, hogy a Szűz a leglojálisabb csillagjegy. A Szűz jegy szülöttei olyan partnert próbálnak keresni maguknak, akivel leélhetik az egész életüket, ezért nagyon komolyan veszik a párválasztást. Ha megtalálták a párjukat, akkor azt sohasem csalják meg.

A legszebb csillagjegy

A Nyilas a legvonzóbb csillagjegy. Azok az emberek akik ez alatt a csillagjegy alatt születtek, természetüknél fogva harmonikusak, ezért is mondjál rájuk, hogy vonzóak. Mindig odafigyelnek a kinézetükre, ez pedig még inkább előtérbe helyezi a szépségüket és a vonzerejüket.

<<< Nézz bele ezekbe is, hátha érdekel… >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse