A csillagjegyek összetört szíveinek horoszkópja – Mit taníthat neked a szerelmi bánat?

Rák

Tudjuk, hogy neked a partnered az életed fénye, hogy mennyire vágysz a biztonságra és a családra. Gyakran nyaggatod azzal a kedvesedet, hogy szeret-e és ha igen, miért. Folyton elvárod, hogy bizonygassa neked szóban vagy tettekben.

Mindennek a tetejében rettentően bizalmatlan tudsz lenni, mindenütt a megcsalás jeleit keresed.

Örökösen féltékeny vagy és nem vagy rest néha kémkedni a másik után. Az állandó bizonytalanság érzete és önbizalomhiány nemcsak téged, de a kapcsolatodat is felőrli.

Oroszlán

Szeretnéd, ha a párod élő istenségként tekintene rád és le lenne nyűgözve tőled, amiért persze meg is dolgozol. De emiatt sokszor túl felszínesnek tűnsz a másik szemében, arról nem is szólva, hogy te meg mennyire ki tudsz akadni azon, ha már egy kapcsolatban nem ajnároznak annyira, mert hozzá szokott a fényedhez a kedves.

Folyamatos pozitív visszacsatolást igényelsz arról, hogy gyönyörű vagy, tehetséges és nagylelkű.

Ám az is néha keresztbe tesz a kapcsolatodnak, hogy hajlamos vagy az önzőségre.

Szűz

Az örökös elégedetlenkedésed, a maximalizmusod a sírba tudja kergetni a másik felet. Mint ahogy az is, ha folyamatosan kritizálod.

Eléred, hogy a másik fél azt érezze, nem elég jó hozzád, hogy csak a baj van vele, és valósággal lerombolod az önbizalmát.

Főleg ha minduntalan próbálod megváltoztatni és úgy tekintesz rá, mint egy nagy kupac agyagra. Ha pedig téged ér kritika, akkor meg vérig vagy sérve. Ugye látod, hol van a hiba és mi mindenen kellene változtatnod egy sikeres és jól működő kapcsolathoz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük