A csillagjegyek összetört szíveinek horoszkópja – Mit taníthat neked a szerelmi bánat?

Bak

Nem könnyű neked megfelelni. Mindennel elégedetlen vagy és mindig mindenbe – még a párodba – is lazán belekötsz, akit egyébként hajlamos vagy elhanyagolni, mert rengeteget dolgozol, mivel számodra a karrier és az anyagi biztonság megteremtése kiemelten fontos. Másfelől, gyakran nem veszed észre, hogy kedvesednek igénye lenne a romantikára, arra, hogy egy kis „mi” legyen, és ne mindig csak külön-külön legyetek.

Továbbá elképesztően makacs tudsz lenni.

Vízöntő

Nagyon nehezen nyílsz meg másoknak, főleg azért, mert bizalmatlan vagy. Ez az egyik problémád, a másik pedig az, hogy nehezen tudsz alkalmazkodni a kedvesedhez és sokszor elvárod, hogy ő igazodjon hozzád.

Vegye fel az életritmusodat, legyen ugyanolyan spontán, mindenre kapható, humoros, bohókás, mint amilyen te magad is vagy.

Csakhogy a párod néha nyugodt, romantikus pillanatokra is vágyhat, nem csak pörgésre. Illetve sokak szemében túlságosan komolytalannak tűnsz.

Halak

Mindig van egy idea a fejedben arról, milyen a tökéletes pár, illetve milyen a te kedvesed. Ám mikor szembesülnöd kell azzal, hogy mégsem a romantikus regényekből szökött meg, össze vagy törve és őt is összetöröd a lehetetlen elvárásaiddal, meg azzal, hogy nem elég jó neked.

Nem veszed észre, hogy magát a párodat kellene szeretned, nem pedig az elképzeléseidet.

Továbbá azt sem ártana megtanulnod, hogy ne áldozd fel magadat a párkapcsolatért, ne kezdj el szerepet játszani azért, hogy szeress a kedvesed.

Forrás

szerelmi bánat

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük