Sorting by

×

A csillagjegyek sötét oldala – vasárnapi titok-megfejtő horoszkóp

Ha kívülről próbálunk is “normálisnak” tűnni, ez még nem jelenti azt, hogy azok is vagyunk. Vagyis, lefordítva ez azz jelenti, hogy próbálunk teljes mértékben beilleszkedni, megfelelni a társadalmi elvárásoknak, de mindenkinek vannak azért féltve őrzött titkai, szokásai. Az alábbiakban sorba vesszük, hogy az egyes csillagjegyek  mit titkolnak ismerőseik elől.

Kos

A hangos, és határozott Kos legbelül szeretetre, és gyengédségre vágyik, csak éppen ezt nem mondja ki. Szégyenlős, és a csillagjegy  legnagyobb félelme, hogy felismerik, szüksége van a szeretetre.

Bika

Nem bízik senkibe, és soha nem érzi magát biztonságban. Ha végre megtalálja az igazit, akkor nem akarja elhinni, hogy tényleg feltétel nélkül szereti őt.

Ikrek

Nagyon óvatos, és mélyen legbelül igen zárkózott. Csak kevés személy van, akit közel enged magához. Ez a csillagjegy  fél attól, hogy, akit a bizalmába enged, az elárulja.

Rák

Nagyon érzékeny személy, és fél, hogy fény derül a sebezhetőségére. Sokszor inkább elrejti az érzéseit, nem adja ki az igazi önmagát.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.