Egyet előre! – Legalábbis a csillagjegyek szerint

Visszanéző a mai napra. Vannak napok amik a helyben topogásról, a helyzet kiértékeléséről szólnak szinte minden csillagjegynek és vannak, amelyek az elmozdulásról. Döntsd el, Te melyik csoportba tartozol!

Kos

Nehéz lesz ma neked ellenállni, ami azt jelenti, hogy sokan fognak köréd gyűlni, hogy a figyelmedet kiérdemeljék. Miközben új kapcsolatokat alakítsz ki, gondolj a meglévőkre is és szűrd ki azokat, akik nem a te pártodon állnak. Érdemes lesz a barátok körmére is ránézni.

Bika

Ideje volna véget vetni egy partneri kapcsolatnak, ha úgy érzed, hogy egy helyzetben magadra maradtál és nem teljesültek a vágyaid, mindamellett a te szolgálataidra mindig igényt tartanak. Próbáld meg az eddig belefektetett energiát termékenyebb dologra fordítani.

Ikrek

Csillagjegyed szerint is, túl sok dolgot akarsz elintézni a mai napon? Van egy terved, amely nem úgy akar kibontakozni, ahogyan vártad? Semmi baj, hiszen ez annak a jele, hogy jó volna kicsit lassítani és letisztázni a gondolataidat és azt, hogy mit akarsz valójában.

Ezt is tartsd szem előtt!

Rák

A pároddal a mai napon nem lesztek egy hullámhosszon. Ha ez még friss kapcsolat, akkor fontos, hogy egyértelműen kommunikálj vele és ne próbáld azt feltételezni, hogy olvas a gondolataidban. Mindkettőtöknek jobb lesz így.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Nincs még vége a jóslásnak, klikkelj a továbbiakért!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse