A demokraták egyik elnökjelöltje beleszállt Orbánba a “felhatalmazási törvény” miatt – Szijjártó Péter válaszával

Bernie Sanders vermonti szenátor Twitter bejegyzésben ítélte el a felhatalmazási törvény elfogadását, tette közzé a Népszava.

“…a tekintélyelvű vezetők mindig kihasználták a válságokat…”

A demokrata elnökjelölt arról írt, hogy a történelem során a tekintélyelvű vezetők mindig kihasználták a válságokat, hogy korlátlan hatalmat ragadjanak magukhoz. Mint fogalmazott,

Orbán Viktor csak a legutóbbi példa az ilyen vezérek sorában.

A vermonti szenátor arra hívta fel a figyelmet, hogy

a mostani krízis idején fontosabb kiállni a demokráciáért és a jogállamiságért, mint valaha.

Nagyjából szinte minden külföldi megszólaló és elemző is hasonló képen vélekedik, mit  a demokrata elnökjelöltségért küzdő Bernie Sanders.

Reakció Magyarország “felelős külügyérétől”:

“Újra támad a nemzetközi liberális mainstream

A nemzetközi liberális mainstream ismételten össztűz alá vette Magyarországot: a bukott olasz baloldali miniszterelnök, az örök nagykoalíciós kistestvér német szocialisták, a választást soha nem nyert osztrák zöldek és luxemburgi kommunisták, valamint a szélsőségesen intoleráns északi liberálisok.

Mostani támadásukban semmi meglepő nincs: amikor mi valami nagy bajtól védjük meg a magyar embereket, ők mindig megtámadnak minket.

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket tíz éve,

amikor hazaküldtük az IMF-et és megszorítások helyett adót csökkentettünk, segély helyett munkát adtunk, így megvédtük a gazdasági összeomlástól Magyarországot.

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket öt éve is,

amikor elutasítottuk az illegális migránsok letelepítéséről szóló kötelező kvótákat, kerítést építettünk a déli határra, odavezényeltük a rendőrséget és a honvédséget, ezzel pedig megvédtük a magyar emberek biztonságát.

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket most is,

amikor felhatalmazást kaptunk a demokratikusan választott Magyar Országgyűléstől arra, hogy megvédjük hazánkat a világjárvánnyal szemben.

A nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai frusztráltak és irigyek:

ők legfeljebb csak álmodhatnak az olyan társadalmi támogatottságról, mint amilyennel az elmúlt három parlamenti választást kétharmados többséggel megnyerő magyar kormány rendelkezik.

A nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai mélyen antidemokratikusak,

mert semmibe veszik, sőt megkérdőjelezik a magyar emberek akaratát. Azoknak a magyar embereknek az akaratát, akiknek felhatalmazása alapján kormányzunk.

A nemzetközi liberális mainstream hisztije már unalmas

Ezért nem is érdekel minket. Fontosabb dolgaink vannak: megvédeni a magyarokat a világjárványtól, hazahozni külföldön rekedt honfitársainkat és újraindítani a gazdaságunkat.

A kutya ugat, a karaván halad.”

figyu

Egy hozzászólás itt: “A demokraták egyik elnökjelöltje beleszállt Orbánba a “felhatalmazási törvény” miatt – Szijjártó Péter válaszával

  • Avatar
    2020.03.31 - 09:55
    Közvetlen hivatkozás

    Szííjártó is elmebeteg! Ennek a narancsos csicskának teljesen elment az esze! Miről hablatyol ez az idióta barom ?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük