A Facebook letiltotta Tordai Bencét – jöhetnek a kiskapuk?

Március 30-ig nem tehetek közzé bejegyzést letiltotta a Facebook-oldalamon – így a következő hetekben csak a kollégáim segítségével tudok posztolni – közölte Tordai Bence, aki szerint semmi olyasmit nem tett ki a közösségi oldalra, ami sértené annak alapelveit, így arra gyanakszik, hogy „fideszes trollok” kezdték tömegesen feljelenteni a legutóbbi akciója után, amelynek Varga Mihály pénzügyminiszter volt a célpontja és amely kis híján dulakodásba torkollott a parlamentben, amikor a második kerületi rendelőket érintő elvonásokról faggatta. Írja a Blikk.

Tordai “előélete”

A képviselő gyakran közvetít élőben parlamentből a Facebookon, így főleg az ő élőzéséből láthatta a közvélemény, hogy mi történt az ülésteremben, amikor két évvel ezelőtt a rabszolgatörvény elfogadásakor az ellenzék elfoglalta az elnöki pulpitust.

Tordai, letiltás,

 

Még a letiltás előtt:

“Ezek után nem csodálkozhatunk azon, hogy bár Tordai szólt róla, de szinte senki nem vette észre, hogy a szavazás-cunami előtt a beterjesztő (Semjény Zsolt) visszavonta azt a törvényt, ami szinte egész Budapest területén betiltaná a demonstrációkat jeles napokon. “(Városi Kurír 2018. 12.14.)

tordai, letiltás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest