Ami szerda délelőtt még lehetőségnek tűnt, azt még aznap estére lenullázta az ellenzékinek mondott pártok gyülekezete, – ha ebben egyáltalán meg tudnak egyezni – ugyanis gigatüntetésre szólítanak fel, természetesen külön-külön. A manóba! – tör fel minden változást akaróból.

Nekik tényleg létérdekük, hogy a regnáló maradjon ott, ahol van!

Judith Sargentini megtette, ami tőle tellett és elérte, hogy végre nagy plénum előtt kimondja az Európai Unió, hogy elég volt Orbánból. Kapott is érte hideget-meleget, még jó, hogy nem fogadta meg a miniszterelnök tanácsát és nem vett magyar nyelvleckéket, különben értette volna azt a temérdek semmirevaló gyűlölet-posztot, amit fizetett, vagy meghülyített mélymagyar honfitársaink közösségi oldalára biggyesztettek.

Erre fel mit kezd “ellenzékünk” a lehetőséggel?

Természetesen már az elején össze mocskolja! Megérdemlik, hogy nevesítsünk:

az MSZP, a Párbeszéd Magyarországért ezt találta ki:

“Mutassuk meg magunknak és a világnak, hogy Magyarország nem Orbán Viktor! Sokkal több annál.
Aki az Orbán-kormány gaztetteit támadja, az nem Magyarországot támadja, hanem éppen a magyar emberek érdekeit, jogait védi.
Mutassuk meg, jobban szeretjük a hazánkat annál, hogy hagyjuk, hogy Orbán Viktor ország-világ előtt tönkre tegye azt.
? Találkozzunk szeptember 16-án (vasárnap) 17 órakor Budapesten, a Nyugati-téren! Magyarország több mint Orbán! Igazoljátok vissza az eseményt, hívjátok meg az ismerőseiteket, barátaitokat, rokonaitokat, és gyertek! ?

Magyarország ❤️ Orbán-kormány ?”

 

A Demokratikus Koalíció ezzel szemben:

“‼️ Az Európai Parlamentben Orbán és a Fidesz vesztett, Magyarország győzött.
Álljunk ki Európáért, az európai Magyarországért! Európa már megtette a magáét, most mi jövünk!??
Európa megmutatta, hogy mellettünk áll, de most rajtunk a sor! Tüntessünk együtt az európai Magyarországért!????
? Ezért hívunk minden európai magyart, hogy együtt álljunk ki az Európai Magyarországért vasárnap 15 órátol a Szabadság hídon!”

Belátom, nem szép, de nem akarom kideríteni, hogy ki találta ki előszór és ki majmolt, sem azt, hogy miért nem egyeztettek. Nem, elég volt! A  két lehetőségről,  idő teltével -drámai módon- sokasodhat is, végül is annál jobb, minél kevesebben lesznek egy helyen. Kinek is? Erre minden bizonnyal mindenki tudja a választ!

Lassan sikerül bebizonyítani, hogy kár a jó szándék belénk, jó nekünk a diktatúra, abban nem kell gondolkodni. Ki velünk az Unióból, mielőtt megfertőzzük az arra hajlamosakat!  Úgy tűnik a magyar nép mindig leveti magáról a “szabadság béklyóit”.

Orbán kétharmados rémálma – Vélemények a Sargentini-jelentés elfogadásáról

Van a gödörnek alja? – Rossz magyarsággal és borzalmas angollal posztolnak a honfitársak Judith Sargentini facebook oldalán

Elítélték a magyar kormányt az Európai Parlamentben! Élő közvetítés!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét