Orbán Gáspár Felháza augusztus elején Erdélyben haknizik. A repertoár elég széles, beszámolnak megtérésekről, gyógyulásokról – kelj fel és…? – helyreállásokról – ezt csak ők tudhatják mit takar – és persze isteni kinyilatkoztatásokról.

Küldetésben a Felház csapata

Orbán Gáspár, akiről tudjuk, hogy ha jó napja van, akár háromszor is kommunikál Istennel, ami azért biztos, mert ő állítja, átlépve az apja-húzta kerítésen, Románia magyarlakta területén próbálkozik híveket toborozni. A közösségi oldaluk tanulsága szerint ígér fűt, fát, bogarat és leleményesen a várható közönségszámhoz választ helységet a szeánszra.

- Hirdetés -

Kis érdeklődés, kis terem

A Felház fittyet hány a "farkasordító melegre" és dübörög tovább... 1

Ráolvasás Székelyudvarhelyen

A Felház fittyet hány a "farkasordító melegre" és dübörög tovább... 2

A körút utolsó állomása Kolozsvár

A Felház fittyet hány a "farkasordító melegre" és dübörög tovább... 3

Ne legyen kétség, jön a folytatás!

A képes és élménydús beszámoló után ügyelnek arra a fiúk fiai, hogy legyen mit várnia a hívőknek Budapesten is, hiszen nagy durranás van készülőben!

A nyár egyik legizgalmasabb megmozdulása lesz a CfaN Tűz konferencia, evangelizációs estékkel és különleges előadókkal! Mi is izgatottan várjuk, hogy mit készít Isten Budapesten!

Arról nem számol be a minden mozzanatra kiterjedően alapos egylet, hogy mennyibe fájt és kinek az erdélyi kiruccanás, az utazással, koszt-kvártéllyal ki tartozik kinek. Nem tudhatjuk, hogy mi fizettük-e az Orbánfiú nevével fémjelzett hittérítést.

A trükk

Orbán kis-nagy fia januárban azt állította a Felház pénzügyeivel kapcsolatban, hogy

“Arra egy egész csapat van, aki azért szokott imádkozni, hogy összejöjjön a pénz, amikor pedig nincs meg a megfelelő keret, gyűjtenek, adományokat várnak.”

Mindezt annak magyarázatául adta, hogy elmondása szerint egy-egy dicsőülésük költsége több millió forint. Egy vidéki rendezvényük körülbelül 5-600 ezer forintban van, de amikor a Millenárison vagy az Akváriumban térítenek, az drágább. A legnagyobb rendezvényük 5 millió forintba került. Ebben persze nincs benne a havi rezsi, ami ennyi embernek nem kis summa.

Gábor György: “Gáspár volnék, afféle földi király személye”….a mi Gáspárunk édesapja földi király

Az Orbán-gyerek Felháza külföldről támogatott szervezet – hoppá…!

(fotók: Felház facebook oldala)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét