A Felház megtette kötelességét: hülyített – most lelép…..

A Felház, most már tudjuk, rövid történetében volt minden: kézrátéttel gyógyítás, “kelj fel és járj!”, extázisig hajszolt fiúk és lányok határon belül és kívül, bájcsevej a Jóteremtővel, hakni hakni hátán, elfolyó milliók, ám egy napon más “parancs” jött valakitől valakinek és kiírták az ajtóra, hogy: vége.

Jogilag megfoghatatlan, ahogy ezt az Orbán-klánhoz “méltó”, de erkölcsileg…?

Mert kik azok, aki fogékonyak a hasonló hülyítésre? Természetesen azok, akiknek az életéből hiányzik az elfogadó, szerető család, akiknek a lába alól kicsúszott a talaj, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, akik nincsenek tisztában értékeikkel.

“Ha legalább egy éve Jézussal jársz…írj nekünk” – így toboroz az Orbán-fiú Felháza

Nem találták fel a csőben a lyukat, csak kihasználtak….

Orbán Gáspár és társai egy ősi szektaépítési sémára alapozva környékezték meg a rájuk fogékonyakat, majd amikor beleuntak, vagy más áll érdekükben, hagyják az egészet a fenébe és továbbállnak. Aki hitt nekik az jól pofára esett, mert az egész lufi kipukkant.

Betöltötte küldetésének kezdeti szakaszát, a Felház ebben a formájában a közeljövőben megszűnik

– nyilatkozta Orbán Gáspár “ministránsa”, Ember Illés, a felekezetközi keresztény mozgalom egyik vezetője a Népszavának.

Bemutatták az “új seprőt”, Prekopa Miront, akivel elmondatták, hogy

“A Felház nem befejeződik, hanem célba ér. (…) Egyre inkább a tettek mezejére lépünk, zajlódnak azok a dolgok, amik a Felház mozgalmiságából fakadnak. (…) hogy fogja ez a dolog, illetve Isten rajtunk keresztül befolyásolni Magyarországot, a magyar egyházakat határon túl. Ennek a praktikai dolgait beszéltük meg…”

Alcsút-Felcsút – Alház-Felház….

A Felháznak annyi, de miben töri a fejét Orbán Gáspár…?

“Egy magnak meg kell halnia, hogy utána százszorosát teremje…”

-osztotta az észt az újdonsült megszólaló.

Alakulnak az új polgári körök, vagyis a Felház-körök

Azt tervezik, hogy csak azokban a vidéki városokban térítenek, ahol egyetem működik, hiszen nekik ők a célközönség. Ez az egyik réteg, amit a Fidesz még nem tudott bekebelezni, mert vagy a Jobbik irányába tolódtak, vagy magasról tesznek a politika bohócaira és tanulmányaik végeztével szedik a sátorfájukat és Európát választják.

Mibű, Felház? Ön szívesen fedezi Orbán Gáspár mennybemenetelét?

Ha nem ment “szép szóval”, talán megy vuduzással, vélhetik a Felház kiagyalói. Ember Illés elmondta: három és fél évvel ezelőtt, amikor megalapították a Felházat, eleve nem gondolták, hogy mozgalmuk örök időre szólna. Sporthasonlattal élve:

„ez sprint, nem pedig hosszútávfutás”.

A névre „sem akarnak ráülni”. Ha a Felház elnevezés fennmarad, akkor „magától marad fenn, ha eltűnik, akkor a

„dolgok természetes rendje szerint enyészik el”.

Ugyanakkor lehet, hogy

„az egyes kifutó missziók nevében szerepelni fog a Felház név, vagy akár az említett lazán kapcsolódó mozgalmiság egészét fogja jelölni. Ezt még nem látjuk pontosan”.

A hétvégi közlemény talányos mondattal zárul:

„Örömmel és izgatottan tekintünk a jövőbe, hiszen ez csak a kezdet volt, a legjobb rész még hátra van!”

Olvasatukban a „legjobb rész” kifejezés arra utal: hisznek abban, hogy Jézus Krisztus királyságot épít a világban. Reményeik szerint a Felház is hozzájárult az isteni királyság kiteljesedéséhez. 

Felház-csali élőben – fiúkat akartak, naná, hogy lányokat vetettek be….

Orbán Gáspár Felháza “edzett fiúkat” keres, “akik nem félnek Jézus menyasszonya lenni…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük