Bizony, nem árt, ha egy beszélő fejre épített műsorban nem csak az alávágott tapsot, éljenzést, olykor, a megfelelő helyen fütyülést, vagy nevetést hallani, de látni is lehet az egyetértő közönséget teljes valójában. Bayer Zsolt Hír Tv-s magánszáma sem nélkülözheti az odaadó közönséget.

A Fidelitas segít, ahol tud

A 444.hu írta meg, hogy

- Hirdetés -

Nem várt közönségszervezője van Bayer Zsolt tévéműsorának, a Bayer Show-nak. Bár a Hír Tv a rengeteg munkavállalót foglalkoztató új fideszes-félállami médiaóriás része, a közönséget mégis egy politikai szervezet, a Fidelitas szervezi neki.

Fizetéskiegészítés, vagy önkéntes meló?

A portál értesülése szerint Nagy Máté, a Fidelitas központi irodájából adta „postára” az interneten, hogy itt a remek alkalom a szereplésre, aki párthű, benne lehet a tévében!

„Kedves Barátunk! Csütörtökön, azaz holnap újra lehetőségünk lesz részt venni a Bayer-showban nézőként. Amennyiben szívesen elmennél, kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési ívet: https://forms.gle/gDkFGS2PXZHPZUX39 Csütörtökön 14 órára kellene érkezni az Angol utcába, 14.30-tól kezdődik a rögzítés. A sikeres jelentkezés után a műsor gyártói még felkeresnek a további részletekkel. Üdvözlettel,
Nagy Máté
Fidelitas Központi Iroda”

Úgy tűnik, a lelkes Bayer-rajongók olyan mennyiségben tettek eleget a felhívásnak, hogy a jelzett lehetőséget már le is zárták:

Nagy Máté nem ért rá válaszolni!

A portál újságírója megkereste kérdéseivel az érintett „közönségszervezőt”, aki nem tagadta a tényt, de bokros teendői és szabadnapja okán nem válaszolt a kérdésekre, azokat írásban kérte, mondván, hogy ha ideje engedi, akkor…..

A két, agyat próbáló eldöntendő ( igen-nem) kérdés ez lett volna:

  • egy ifjúsági pártszervezet miért szervez közönséget egy tévéműsor stúdiójába?
  • a Bayer-show-n kívül más tévés produkciókhoz is szerveznek-e közönséget?

Így álmatlanul kell majd este álomra hajtani a fejünket, ma sem lettünk okosabbak abban az ügyben, hogy ha tapsgép helyett a humán erőforrást vennénk inkább igénybe, akkor fordulhatunk-e Nagy úrhoz és a szervezethez, vagy sem.

Forrás

Válaszolt a Fidelitas a 444 kérdéseire:

Íme a teljes válasz:

“A Fidelitas munkatársai nem szerveznek közönséget, szervezetünk közösséget épít. A Fidelitas több tagja érdeklődött, hogy van-e lehetőség részt venni a Bayer Show felvételén, ezért a kérdésben
megkerestük a műsor készítőit és ennek eredményéről természetesen tájékoztatjuk a Fidelitas tagságát is.

Ehhez hasonlóan, rendszeresen járunk közös szervezésben színházba, koncertre, sporteseményekre és túrázni is, de ezek kapcsán még senki nem feltételezte munkatársainkról, hogy koncert-, közönség- vagy épp utazásszervezők lennének. Igyekszünk a Fidelitas tagjai számára olyan lehetőségeket biztosítani, amelyekben mindenki meg tudja találni a saját érdeklődésének leginkább megfelelő programot, legyen az szakmai,kulturális, közéleti, vagy akár szabadidős jellegű.

Úgy gondoljuk, hogy az ember közösségben válhat boldog emberré és érezheti magát biztonságban; a közösség pedig az együtt megélt élményekből és a közösen ápolt értékekből táplálkozik. Ugyanakkor megértjük, ha mindezt – a magányra alapozott, liberális, individualista világnézeti körből – nehéz megérteni azoknak, akik nem tartoznak közénk.”

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét