A Fidesz csütörtökön megmutatta, milyen lesz majd ellenzéknek

Budapesten csütörtök délután a Blahánál, a Fidesz kiszabadult a palackból és rohamos terjedésbe kezdett a “gyilkos kór”. Nem a Vuhan városából induló, van nekünk sajátunk, ami ellen nem véd a szájmaszk, meg a gyakori kézmosás.

Mindez Európa közepén, 2020. január 30. napján történt..

Tíz éves regnálása alatt a kormánypárt mást sem tett, -na jó, épített stadionhegyeket is, ne legyünk igazságtalanok- mint előre megírt forgatókönyv alapján gyűlöletre kijelölteket tálalt fel az arra fogékonyaknak. most pedig -éppen ők- egy niedermülleri mondat ürügyén egycsapásra kezdtek prédikálni a kirekesztés, a megbélyegzés ellen.

Az a Fidesz, amely komplett kormányzást épített arra, hogy Magyarországra ne jöjjenek be barna emberek. Az a Fidesz, amelyik gyerekeket éheztetett a tranzitzónában, mert a háború elől hozzánk menekültek. Az a Fidesz, amely évek óta és ma is folyamatosan kirekeszti a meleg magyarokat. Az a Fidesz, amelyről alig egy hete írtuk, hogy a migránsozás kifulladása után most a cigányellenes retorikával próbálkozhat. Az a Fidesz, amelyik a társadalom lappangó antiszemitizmusát meglovagolva plakátolta tele az országot Soros György fejével.

(Forrás)

Persze a “kemény mag” azonnal kapható volt

és ahelyett, hogy megpróbálta volna megérteni, amit Erzsébetváros polgármestere mondott, a kereszténység és a kirekesztés zászlaja alatt kész volt nekimenni honfitársainak. Érdemes megnézni a 444.hu helyszíni videóját:

Őszödi beszéd-szindróma….

A forgatókönyv adott volt, ha akkor bejött, miért ne használnák újra? Abban az esetben is azt lovagolták meg a fidesz-kommunikátorok, hogy a jónép nem fogja végighallgatni Gyurcsány fejtegetését. Kisegítették a többséget azzal, hogy egy kiragadott részletet ismételgettek unos-untalan. Hányszor hagyjuk, hogy megetessék velünk ugyanazt?

A tüntetésről tudósító Hont András, akit a Vadhajtások nevű szélsőjobboldali portál munkatársa többször meglökött, leverte a szemüvegét, majd a dulakodás közben többször megpróbálta arcon ütni, így írt közösségi oldalán:

“Nem értem, hogy elvben alsó tagozaton átesett lények, még ha egy hipokritatüntetésen is, de ha azt látják a színpad fölé kivetítve, hogy állítsuk meg a gyűlöletet, akkor miért nem érzik disszonánsnak, hogy gyűlölettől eltorzult arccal ordibálnak, megpróbálják megütni a munkáját végző újságírót, közterületi jelenlétét önmagában provokációnak tartják és nevezik, leveszik a szemüvegét, ha egy másik tudósítóval beszél, oda mennek leköpni, a tolerancia és a keresztényi szeretet jegyében, alighogy kiér, már egyből liberálfasisztázzák, kommunistázzák, zsidózzák ésatöbbi.”

Egy kis bulvár….

Sebtiben kitűzőket is gyártattak “nagy napjuk” emlékére és persze azért, hogy aki úgy érzi, bizonyításra van szüksége, kitűzhesse:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük