A Fidesz hű maradt önmagához 0 190

Egy büdös igaz szavuk nincs – de nem most, a kampányban, ami akár érthetőnek mondható: nem is volt soha… Legalábbis nemzetikeresztény állapotukban nem. A tét, a Fidesz szerint: bevándorlóország leszünk, vagy megmaradunk magyarnak. Szerintem: alkotmányos, polgári demokratikus jogállam leszünk-e újra, vagy megmaradunk a Keresztapa és klikkje uralta Orbániának.

Zajlik a kampány – mondanak mindenfélét, innen is, onnan is. De a Fidesszel senki sem versenyezhet.

A „pozitív kampány”

Mert van ám nekik olyan is – íme:

Már amennyire pozitív tud lenni a Fidesz kampánya. Mond valamit arról, hogy a tét az: Magyarország tudja-e folytatni a felzárkózást a jólét tekintetében

Hagyjuk most a statisztikákat, hagyjunk mindent – mert hiszen ennyi a „pozitív” üzenet; a többi negatív… Hogy az ellenzék mi mindent művel..! Rémhíreket terjeszt meg hasonlók..!

A negatív kampány

A Fidesz-uralom jellegzetessége, hogy soha, egyetlen pillanatig sem akartak kormányozni: ahhoz ugyanis némi nyugalomra volna szükség. Márpedig pártunk és kormányunk a kezdetektől egyfolytában kampányol. Ellenségképet gyárt, véres kardot hordoz körbe meg hasonlók. A veszély óriási, de a Fidesz majd megvédi az országot!

Hanem most egy kicsit másképp áll a dolog: a kérdés az, meg tudja-e védeni önmagát?

A pánik óriási – nekem úgy tűnik, nagyobb az indokoltnál. De legyen igazuk..!

Kövér László például úgy vélte: ha nem a Fidesz nyer, vége Magyarországnak! De hasonlókat mondtak mások is – egyáltalán: e kampányban Orbántól Németh Szilárdig lényegében ugyanazt mondják, legföljebb a hangszín más egy kicsit. Talán Szijjártó Péter az, aki önállóbban handabandázik:

  • Orbán Viktor és a magyar kormány útban van Zeid Raad al-Husszeinnek – mondta Szijjártó Péter, majd hozzátette: felvesszük a kesztyűt, megvívjuk a harcot az ENSZ emberi jogi főbiztosával szemben, mindegy, milyen képtelen váddal fog illetni minket a következő időszakban, mi egyetlen egy illegális bevándorlót sem fogunk beengedni Magyarországra. (24.hu)

Hát igen: az ENSZ kemény ellenfél… De azért a sorosozást nem helyettesíti! Megtudhatjuk például, hogy Karácsony árnyékkormányának többsége Soroshoz köthető (MI). Mert Soros az Soros: a helyettesíthetetlen főgonosz… Ezt már a gyerekek is tudják!

Nézzük a bevándorlást!

Ha győz az ellenzék, Budapest olyan lesz, mint Bécs, Berlin, Róma, London (444.hu).

Dömötör: Brüsszel még idén 10 ezer migránst telepítene Magyarországra (origo.hu).

Hollik: Karácsony az önkormányzati lakásokba is migránsokat telepítene (MH).

Németh Szilárd: az ellenzék 15 ezer menekültet telepítene Csepelre (Hír Tv).

És még: az európai egyesült államok bevándorlókontinenst jelentene; a választásnak a bevándorlás a fő kérdése (fidesz.hu).

És még: Lázár János reveláció számba menő videója… Orbán Viktor megvédte!

És még: Pócs János, istenem…

Folytathatnám, de minek… A Fidesz-kampány jellegzetessége, hogy semmilyen hazugságtól sem riadnak vissza. Nem tudni, hogy ez a pánik következménye, vagy hidegvérűen egyben akarják tartani táborukat.

Mindenesetre a legszégyenletesebb hazugságok egyike ez. De nem csupán Tatabányán, hanem Egerben is – és nyilván utaztatják…


Az utóbbi idők legszemérmetlenebb megnyilatkozása azonban magáé a Főnöké – ahogy annak lennie is kell!

A bevezetést a terrormédiában találjuk – például az origóban:

„Úgy tűnik, ugyanaz a recept a migrációt ellenző Lengyelország, Magyarország és Szlovákia esetében: Soros és az általa kitartott hálózat nem kevés brüsszeli támogatással minden eszközzel megpróbálja megbuktatni a bevándorlásellenes kormányokat, hogy helyükbe bábkormányokat ültessenek.”

Majd jött maga a Főnök:

„Én régóta taposom ezt a szakmát, jelekből is olvasok”; majd hozzátette: „látja Soros György és szervezetei keze nyomát a szlovák eseményeken. Egy percig sincs kétsége afelől, hogy ez a hálózat mindent megtesz, hogy a bevándorlásnak ellenálló kormányokat megbuktassa.”

Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Talán csak ezt a nyílt levelet.

De ezzel még távolról sincs vége! Előkerült az Apró-Gyurcsány – villa (MH), egy fideszes nőszervezet (vajon mi volt a véleményük az isztambuli szerződésről vagy a vak komondorról? – nem emlékszem…) Juhász Péterre uszult; követelték Hadházy Ákos távozását a közéletből (fidesz.hu)… Balog Zoltán pedig Heidelbergben, A roma szabadságharcosok 1956-ban című kiállítás megnyitóján adta elő magát, imígyen:

„A migránsok befogadásának legnagyobb vesztesei Közép- és Kelet-Európában a romák lehetnek, mivel az ő integrációjukra fordított pénzeket kellene az illegális bevándorlókra fordítani.”

Zajlik az élet… A Fidesz mindent megtesz, hogy ne az Eliosról, az oktatásról, az egészségügyről legyen szó. De mit tesz isten: ilyenkor jön a „kormány adu ásza”, Semjén…
No meg Kósa Lajos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + négy =

Most Popular Topics

Editor Picks

Megosztás