A Fidesz Kocsisa megszokásból riogat, vagy tud valamit? "Ki ne derüljön hány pedofiljuk van a holdudvarukban!" - Városi Kurír

Sorting by

×

A Fidesz Kocsisa megszokásból riogat, vagy tud valamit? “Ki ne derüljön hány pedofiljuk van a holdudvarukban!”

“Tavaly világossá tettem a Kaletához való viszonyunkat, aki ezt nem érti, az vagy hülye, vagy direkt magyarázza félre” – reagált cseppet sem európai politikushoz méltón a Fidesz Kocsisa Szabó Tímeának  és az ellenzéknek,  mert a politikus a Facebookon emlegette fel a Kaleta-ügyet.

Hirdetés

“A mi közösségünkben legalább vannak következmények” – vicceskedett Kocsis

A poltikus szerint

„régóta próbálják a liberálisok így-úgy kormánypártokra tolni ezt a minősíthetetlen alakot, de akkor tisztázzuk: Kaleta Gábor első perctől az utolsóig végig szolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt. Ez az ember nem a mi szégyenünk, hanem mindenkié…”

A Fidesz frakcióvezetője  olvasatában ő már tavaly világossá tette a Kaletához való viszonyukat, és úgy gondolja, hogy

„aki ezt nem érti, az vagy hülye, vagy direkt magyarázza félre.”

A miheztartás végett hozzátette:

„A mi közösségünkben legalább vannak következmények, szemben a ballibekkel, akik felhőtlenül kokainozhatnak, zsidólistázhatnak, Judapestezhetnek, kamuvideózhatnak. Ja, és ki ne derüljön hány pedofiljuk van a holdudvarukban!”

– áll a posztban.

Szabó Tímea ominózus kijelentése:

Pont jókor javasolta Kocsis Máté, hogy szigorítsuk a pedofil bűntettet, amikor újabb, most egy győri fideszesről derült ki, hogy kiskorúak ellen követett el bűncselekményt. A 17. kerületi volt fideszes alpolgármester és a szélsebesen hazahozott Kaleta Gábor után éppen ideje véget vetni a Fidesz-bűnözésnek!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.