Ünnep vagy nem ünnep, egyre megy: az uszító-gyalázkodó-rágalmazón hazug propagandában nincs szünet.

A „Magyar Nemzet”-ben április 11-én az egy ideje nagyon futtatott, gazdag múltú Franka Tibor „kesereg” Karácsony Gergely „látszatmegoldásai” miatt; egy nappal korábban a széles körben ismert, és gyakran hivatkozott Nagy Árpád szólította föl – a szélsőjobbra oly jellemző elmés humorral – a főpolgármestert, hogy mondjon le.

- Hirdetés -

Kocsis Máté, a Fidesz-frakció és minden magyar kézilabdázó góréja a tőle megszokott finom eleganciával gyalázza Karácsonyt – oly mindegy, mi a valóság: annál rosszabb a tényeknek, nem igaz?

De persze Orbán Viktor is – akinek kórházlátogatásaival van tele a sajtó, s nem csupán annak nyalonc része – mondott valami fontosat, amit aztán beosztottjai aprópénzre válthattak: „egyelőre még egy idősotthon működtetésével sem tudnak megbirkózni”.

S akinek ennyi jó nem elég, nézzen/hallgasson bele a közpénzből futtatott „közmédiába”, a a vele rokon terrormédia orgánumaiba: találhat anyagot bőven. És el ne feledkezzünk teljesen a migráncsokról se! Miközben folyik a kíméletlen kultúrharc is, a nemzetikeresztények önazonosságáért – mert „lehet hinni sok mindenben: felvilágosodásban, klasszikus liberalizmusban, nacionalizmusban, fasizmusban, heteroszexuális szabadosságban, akár még a humanizmusban is. Senkinek sem tilos a múltban élnie. Ezek a gondolatrendszerek a liberalizmus régmúltját képezik, épp ezért eljárt fölöttük az idő.” 

Ám a Fidesz és a kormány legjobb propagandaszövegét ezúttal máshol lehetett olvasni – idézem a lényeget:

Az Origo ugyanakkor megjegyezte: a denevérpárti Karácsony Gergely még mindig azon munkálkodik, hogy AIDS-szel beoltott szifiliszes tobzoskákat etessen meg minden rendes magyar emberrel, úgyhogy az ünnepek alatt különösen kell figyelni arra, hogy Soros György.

Ebben a szövegben szinte minden benne van, ami okot ad Karácsony és általában a libsi-komcsi ellenzék gyűlöletére: a sötétben tevékenykedő alattomos ártani akarás, a rendes magyar emberek megétetésének, kiirtásának a vágya – tudjuk: aztán főleg Izraelből betelepülnek a Kárpát-medencébe, hogy megigyák vizünket –, és a fő ellenség: Soros György! A nevétől is kapára-kaszára kap a rendes magyar ember, elkergetve CEU-t, civileket: az összes Soros-bérencet. Menjenek vissza az anyjukba, de legalábbis Brüsszelbe!

Hogy ez a szöveg paródia, mégpedig egy ellenzéki szatirikus lapból? Érdekes: annyira hasonlít az igazira, hogy észre sem vettem…

A Fidesz-kormány ünnepi propagandája 1

 

 

1 hozzászólás

  1. Mindenkori kormány, a létrehozott törzs feladata vészhelyzet megoldása, régen is így tanultuk, csak más volt a neve, azóta sem változott. Nem kell a polgármesterektől elsvarcolni a pénzt, a feladatot rájuk hárítani, meg a felelősséget, régi róka

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét