A Fidesz-marionettek pár-szókincsűvé lettek – aki most bemutatja: Halász János

Emlékeznek még az ALDE, az európai liberálisok szövetsége által közzétett rajzfilmre, amiben a Magyarországra érkező uniós pénzek útját mutatják be Brüsszeltől Mészáros Lőrincen át Tiborcz Istvánig?

“Bevándorláspárti támadás” – két mindenre Fidesz-jó szó

Ha egyálatlán eljut egy-egy megszólalóhoz olyan újságírói kérdés, amit nem a “megszelidített” médiájuk tesz fel, arra kifőztek egy nagyon elmés, mindenre ráhúzható, mégis csak válasznak tűnő tőmondatot, ami így hangzik: “…bevándorláspárti támadás…”. Nesze neked demokrácia!

Harc egy rajzfilm okán

A végtelenül leegyszerűsített felnőtt-mese angol nyelven készült, de magáért beszél, úgyhogy nem kell nyelvtudás – bár ártani nem árt – ahhoz, hogy megértse a kedves néző. A videóhoz írt bejegyzésben lényegében azt írják, hogy a magyar kormány közpénzből futtatott kampányban támadja Judith Sargentinit és jelentését, és hogy a magyar választóknak érdemes megnézniük az ő összeállításukat is.

Halász úr is úgy érzi, megértette….

Az RTL Klub Híradója elment a Fidesz-frakció szóvivőjének pénteki sajtótájékoztatójára, hogy megkérdezze:

mit gondolnak az európai liberálisok szövetsége, az ALDE által közzétett rajzfilmre, amiben a Magyarországra érkező uniós pénzek útját mutatják be. Brüsszeltől Mészáros Lőrincig, Tiborcz Istvánig.

Halász János egy pillanatig elbizonytalanodott, majd előhúzta a mindenre tökéletes választ: bevándorláspárti támadás. Bővebben – mert ő mégis csak a Fidesz-frakció szóvivője:

a tavaszi európai uniós választások kampánya megkezdődött. A liberálisok pedig bevándorláspártiak.

(forrás: 444.hu)

Lerajzolták, hátha így az érintett is megérti, hogy megdőlt – animált Orbán-bukta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük