A Fidesz „múlt emberei" „múlt embereznek" - Városi Kurír

Sorting by

×

A Fidesz „múlt emberei” „múlt embereznek”

Az orbáni „persze, hogy támogatjuk a fővárost, mert nekünk az emberek a fontosak” kijelentését népiképp árnyalja Dömötör Csaba parlamenti lamentálása. Felütötték a feltételek az első feltételek.

Hirdetés

Kaptok, ha….

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a keddi soros, aki elkezdte adagolni a parlamentben a feltételeket.

A Tarlós István és a kormány közötti megállapodások érvényesek, a kormány várja az új városvezetés válaszát arról, milyen módon akarnak élni ezekkel a lehetőségekkel. Megerősítette: mindenki számíthat a kormány támogatására, aki a megválasztott tisztségét építésre és nem állandó hadakozásra használja fel.

A városvezetés felelőssége most már Karácsony Gergelyé, és mindannyiunk érdeke, hogy ne úgy vezesse Budapestet, ahogyan Zuglót, és ne is úgy, ahogyan Demszky Gábor vezette a fővárost

A „múlt emberei” „múlt embereznek”

A kormánypártnak csak „múlt emberei” vannak, kipróbált pártkatonák, akik szemrebbenés nélkül adják nevüket és arcukat bármihez, amiről a szintén múltbeli főnökeik azt mondják nekik. Dömötör sem tett másként:

A választások után már másnap előbújtak a „múlt emberei”:

Demszky Gábor hitelfelvételt javasolt, felvetődött, hogy Lamperth Mónika legyen a főjegyző, és kiderült, hogy a csapat tagja Gál J. Zoltán, a „Gyurcsány-Bajnai korszak embere”.

Rétvári ráerősített

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta az országgyűlésben:

az önkormányzati választások is mutatják: ha bárhol az ellenzék csak kis részben is pozícióba kerül, akkor rögtön a múltba megy vissza,  a 2010 előtti célokat és embereket hívja vissza.

megoszt

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.