Az ingyen-bérlés furcsa lehetőségét találta fel Grezsa István fideszes polgármesterjelölt. Melldöngetve hirdeti minden lehetséges fórumán, hogy aki besétál a kampányirodájába és elmúlt 14 éves, az mehet vele pár kört.

Vásárhelyen feltalálták a szocializmust!

Elnézést a tudatlanságért, de nem értjük, hogy Grezsa István „orvos, politikus. Hódmezővásárhely, Kárpátalja, magyarság. Férj, apa, nagyapa” – ahogy meghatározza magát közösségi oldalán – saját pénzéből vásárolt elektromos rollereket ajánl „ingyenes bérlésre” a pártirodájából, vagy a köz vásárolta őket és kisajátította azokat a választási kampánya idejére?

A járművek csúcssebessége 25 km/h, és egy töltéssel 30 kilométer tehető meg.

Hétköznap fél napra, míg hétvégén egész napra lehet kölcsönözni a rollereket Grezsa István választási irodájában, a Szent Antal utca 15. szám alatt. A bérlés ideje később igény szerint alakul

– ismertette Nagy Benjámin kampányarc a promenad.hu hasábján.

Márki-Zay Péter szerint:

„Önálló, független ellenfelem elektromos rollerkölcsönző nyitásával kampányol, amihez fizetett szegedi hostess-lányok alkalmazása mellett a város korábban köztiszteletben álló alpolgármesterét is nyilvánosan megalázzák.

Amit Lázár úr emberei nem képesek megérteni: immár másfél éve NEM KELL AHHOZ POLGÁRMESTERNEK LENNI Vásárhelyen, hogy Grezsa úr rollerkölcsönzőt nyithasson…”

1 hozzászólás

  1. Nyugtassatok meg: ugye Hodmezovasarhely meg nem Karpataljan van???? grezsa meg ne bohockodjon rollerrel, mert a varosokban nyugaton most fogjak oket betiltani. Egyebkent ha orvoskent ennyire futja a programjabol, akkor inkabb huzzon el az igazi Karpataljara. Hatha ott tart karokkal varjak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét