A Fidesz szerint az egészségügy Magyarországon rendben van – nekik legyen mondva!

Döbbenetes felvétel került a HírTV közösségi oldalára. Sokat-látott kórházjáróknak is gyomorforgató a látvány.  A felvétel a Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ földszintjén készült Budapesten, a XXI. században.

Az egészségügy mikor lesz SOROS?

Rengeteg hasonlóan lesújtó kép, felvétel, vagy embermese szól a borzasztó kórházi helyzetről, ám nemzeti kormányunk potentátjai szerint minden nagyon szép, minden nagyon jó és természetesen mindennel meg vannak elégedve.

Érthetetlen, hogy az a Fidesz-szimpatizáns, akit a rosszsorsa elveti bármely hasonló intézménybe és azt tapasztalja, amit, miért nem kezd el legalább kételkedni abban, amit Orbán és emberei mondanak? Persze, a hit ereje! De ennyire?

https://www.facebook.com/hirtv/videos/1830696726948882/?t=0

Megdöbbentő a videó alatti kommentelők bejegyzései között böngészni. Íme néhány:

“Ez már a legalja HírTv… sajnos rengeteg rossz állapotban lévő kórház van, de ha jól tudom, eddig, több mint 50-et újítottak fel, míg a szocik 24-et bezártak. De ezekkel a szakadt budis bejátszásokkal uszítani nagyon gusztustalan és legalja dolog. Egyszerűen olyan a HírTv, mint a látott budi…. 

“Nagyon igaza van annak,aki azzal érvel,hogy a kórházakban nem az orvosok és ápolók teszik tönkre a mellékhelyiségeket.Sem az unatkozó takaritó személyzet. Vagy esetleg láttak már a Keletiből tisztán kigördülő szerelvényt oda visszatérve pompázatos állapotában? Aki csövestül eszi a kukoricát,az még a márvány illemhelyet is csak törni zuzni való tárgynak nézi.És a mosdó csapját is gondolom valami szinesfém gyüjtésben érdekelt vette magához,de csak a biztonság kedvéért. Közben az ország szenved a vizvezetékszerelő hiánytól.”

” Itt csak 2 hatalmas hiba van. Az eső, a rendszeres hozzáértő karbantartás hiánya. A második meg siralmas, hogy a nép ezzé teszi mindenütt a közös helyiségeket.”

“Néhány kommentelőknek annyira beszükült az agyuk, hogy azt hiszik, hogy a kormány tagjai országos túrákat szerveznek, hogy a kórházak WC-it tönkretegyék, meg szétlopkodják. Minden, ami rossz, Orbán Viktor jut az eszükbe. Pedig ez a kormány tett a legtöbb pénzt az egeszségügybe.”

“Azt a 70 kórházat, ami már felujítottak, miért nem mutatjátok?”

“Sasnos az egészségügy is kb ígynéz ki sajnos köszönhetjük a kormánynak.+ a magyar embereknek.”

Ha van véleményük, tapasztalásuk az üggyel kapcsolatban, várjuk a szerkesztoseg@varosikurir.hu emailcímre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük