A Fidesz XVI. kerületi jelöltje és Gulyás Gergely

Elindítása is hihetetlen pofátlanság – s az, hogy nem léptették vissza, mindent elmond a „zéró toleranciáról”.

Szégyen!

Persze, semmi meglepő nincs a dologban: nyilván „összehangolt támadás indult” a fideszes jelölt ellen…

Meglehet, nyerni is fog – csak hogy a szégyen teljes legyen, a jelölt ugyanis korábban zsidók és bolsevikok közös világhatalmáról beszélt..

E történetről nekem Gulyás Gergely jutott eszembe. Ő ugyanis reagált Csaba László elképesztő „történetére”.

Csaba László tényleg nehezen védhető szöveget adott elő – általában sem gondolom, hogy komoly ember megengedhet magának bármit is, amiről azt mondja: „állítólag”. De ami a lényeg: ha a történet hamis – tegyük föl –, akkor is pontosan tükrözi a fideszes állapotokat. Azokat az állapotokat, amelyek több mint 20 éve jellemzik a pártot.

Gulyás Gergely persze visszautasította a szöveget – és én olyan szívesen elhinném, amit mond…

Ha nem azt mondaná, amit. Ha nem hazudozna, másokat rágalmazva.

Elképzelhetetlen? Ugyan!

„Lehetséges, hogy ez a stílus – emberek vélt vagy valós származása alapján történő minősítése – megengedett vagy akár természetes Csaba László barátai körében, illetve oktatói közösségében, a CEU-n, de elképzelhetetlen a Fidesz bármely testületében. Soros György egyetlen esetben számíthat a magyar kormány védelmére: ha bárki származása miatt támadja.”

Sajnos, ez a visszakézből elutasítás nem hihető – sőt, röhejes. Azt akarja Gulyás mondani, hogy az antiszemita izgatás teljesen idegen a Fidesztől..? Az nem lehet, hiszen meg kell „védeni” az országot a „vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozóktól”..!

„… elképzelhetetlen a Fidesz bármely testületében”?

Orbán is mond fasiszta dolgokat

Akkor például nyilván Hende Csaba sem zsidózott, Orbán Viktor tehát nem véletlenül tapsolta meg. Mikor is..? – Olyan mindegy…

Hiszen ha Hende volna az egyetlen, aki… De hát Orbán maga is rendszeresen mond fasiszta dolgokat. És nem tegnap óta, hanem mondjuk 1998-tól, például a Vasárnapi újságban.

Igen: hinnék én Gulyás Gergelynek, ha nem mondana nyilvánvaló képtelenségeket – hogy azt ne mondjam, hazugságokat. Mert nem emlékszem arra, hogy a Fidesz visszautasította volna támogatóinak rengeteg zsidózását; hogy bármikor megvédte volna például Sorost – és Soros előtt sokakat. Hogy is védhette volna meg őket, amikor maga űzte a hecckampányokat..!

Nem tudok arról, hogy például a CEU képviselői rendszeresen járnának a „közmédiába”, hazugságokat, rágalmakat terjeszteni. Arról sem tudok, hogy saját terrormédiája volna.

Nincs félreértés!

És nem a CEU szabadította rá a „közmédiára” például a hírhamisítót vagy mondjuk Siklósi Beatrixot; és nem a CEU tüntette ki például Bayer Zsoltot. Nem a CEU állíttatta föl a Szabadság téri borzalmat, és Lezsák Sándor sem a CEU képviseletében mosdatta Héjjas Ivánt.

Nem, nem, nincs itt félreértés: a Fidesz XVI. kerületi jelöltje sem lóg ki a sorból.

Kapcsolódó

Zsidó világhatalomról írt a XVI. kerületi fideszes jelölt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük