A fideszes honatya, akit 10 éve azért fizetünk, mert hallgat!

Bíró Márk fura szerzet! Az elmúlt 10 évben egy hang nem hagyta el a száját munkahelyén, ahová azért delegálták őt a szavazók, hogy képviselőjüket ügyes-bajos dolgaikban. Bíró képviselő a kezével szolgálja a pártot és a népet.

Nem a szavak embere….

Feltehetően remek eredménnyel végezte el a képviselő-általános minden osztályát, ahol lehetőséget kapott eldöntendő kérdésekben megválaszolni a feladatokat, amit baromira megszokott és ez a tehetsége kapóra jött mostani munkaadójának. Vagyis mégsem, mert azok mi vagyunk, a választók.

Nyilván megszólalt volna az elmúlt évtizedben a Parlamentben, ha lett volna miért, de nem volt. Ő a rizsa helyett továbbra is a gombot nyomta. Azt azért ne úgy képzeljük, hogy bejár a Parlamentbe,

felveszi az 1,1 millió forintos fizetését és alszik az ötödik sorban:

illusztráció: 444.hu

Tud Ő, ha akar….

Amikor a legnagyobb szükség volt rá, akkor bizonyítja, hogy nem a szavak, hanem a tettek embere. Egyike volt azoknak, akik október elején, a parlamenti szezonnyitón elvették Hadházy Ákos tábláit. Orbán is megpróbálta a pulpitusról, de neki nem sikerült. Bíró és nyolc társa viszont kicsavarta Hadházy kezéből.

Bíró Márk volt az, aki természetesen némán, kivitte a teremből a Hadházy kezéből kitépett

„Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”

táblát. Sőt, megkockáztatta az 50.000.- forintos büntetést is, amit társaival együtt kapott fenti tettéért, mert

„bár az ülésterem rendje csak a képviselők fellépésének köszönhetően állhatott helyre, magatartásuk – mint képviselőtársuk provokatív magatartásával szembeni véleményük kifejezése – sem felelt meg a házszabályi rendelkezések előírásainak.”

A tarcsi….

Minden bizonnyal nagy feladatok várnak még rá a Fideszben, csak eddig nem találták meg a testhez illő, saját kútfőből felolvasandó véleményt, indítványt, amivel majd lejárathatja magát. De ami késik, nem műlik, ínséges időkben nagyon jól jön majd!

Becso

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük