A fideszes jogalkotás, mint az orgazdaság eszköze

A nagyeszű Fideszes Kósa Lajos mondta annak idején a Matolcsy féle, MNB alapítványokba kilopott pénz kapcsán, hogy az “elvesztette közpénz jellegét”. Persze minden létező bíróság kimondta, hogy ez baromság, a közvagyonból származó pénz mindig közpénz marad.

Ismét az történt, hogy egy hibbant gondolata alkotmány erőre emelkedett

Erre most beletették az alkotmányba, hogy csak az állami szervek bevétele, kiadása közpénz. A közalapítványok pénze már nem az. Pl. a Fidesz káder képzővé privatizált egyetemeket működtető alapítványokba tolt közpénzek nyomát bottal üthetjük ezután. Az universitasok a Fidesz kifizető helyei lesznek hivatalosan is,és senki a nyilvánosság nem ellenőrizheti őket igazából.

Ismét az történt, hogy egy hibbant gondolata alkotmány erőre emelkedett azért, hogy bíróság előtt se lehessen megtudni, hova tünteti a csórt szajrét a Fidesz.

Nincs törvény, amely biztonságban lenne a maffia elől. Szemérmetlenül lopnak, ennek útját pedig gusztustalan törvényekkel biztosítják. Pedig a normálisan működő állam célja a közjó biztosítása. A jognak is ezt kell szolgálni és a szabadság érvényesülését. Nálunk viszont a maffia irányítja a jogalkotás!

A sok gerinctelen, pénzsóvár, Fidesz rajongó pedig még jelenleg is a Vezér emlőin próbál lógni. Nem veszik észre, hogy ő már most is politikai hullaként rohad a történelem szemétdombján. Jó étvágyat kívánok nekik hozzá!

(Hungarikum 2020.)

fideszes

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük