A foci világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetései

Az idei foci világbajnokságnak már rögtön az első meccsei hatalmas meglepetéseket hoztak, amelyekre valószínűleg nem sokan tippeltek. Ha te azonban igen, esetleg a későbbi meccsekre lenne egy jó tipped, akkor most remek feltételek mellett megteheted azt a https://www.bemybet.com/hu/ oldalon.

Ha sportrajongó vagy, akkor kövesd a futball világbajnokság alakulását és tedd meg a kedvenc csapatod meccseit, hogy még izgalmasabb legyen az események követése! Ráhangolódásnak íme az eddigi világbajnokság 3 legnagyobb meglepetése, ami közül 1 még csak nem is a pályán történt.

Szaúd Arábia vs. Argentína

Az idei világbajnokságon különösen nagy figyelem övezi Argentína szereplését, hiszen a csapat sztárjának, a 35 éves Lionel Messinek könnyen lehet, hogy ez az utolsó esélye arra, hogy a válogatott tagjaként világbajnokságot nyerjen. Ehhez képest a dolgok nagyon nem indultak jól, Argentína ugyanis hatalmas meglepetésre már az első meccsén kikapott, mégpedig a nem túl jónak tartott Szaud-Arábiától. A mérkőzésen összesen 3 gól született, melyből 2-t a “Zöld Sólyom” néven is ismert szaudiak rúgtak. A szörnyű kezdés pszichésen nagyon megviselte az Argentín csapatot, különösen Messit, így kérdéses, hogy van-még bármi esély idei argentin bajnoki győzelemre.

Japán vs. Németország

Úgy tűnik, hogy az idei eddig az esélytelenek világbajnoksága. A foci világában alig jegyzett Japán ugyanis szenzációs játékkal szintén 2:1-re legyőzte a világklasszis és sokak szerint akár a bajnoki címre is esélyes Németországot. Bár a találkozó a várakozások szerint indult és Németország megszerezte a vezetést, a Japánokat ez cseppet sem hozta zavarba és remekül támadva hamarosan egyenlítettek, majd a csatár Asano Takuma góljával átvették a vezetést, amit Németország már nem tudott visszaszerezni. A japánok megérdemelt győzelmet arattak, remek játékkal, azonban könnyen lehet, hogy ebben a németeknek is szerepe volt, mégpedig azzal, hogy nem túl bölcsen lebecsülték a japánokat és inkább a későbbi, nehezebbnek jósolt meccsekre akartak tartalékolni.

A sör betiltása és a pocsék szállások

Bár ez nem a játékról szól, legalább ugyanannyi szó esik róla az interneten, mint magáról a meccsekről. Azt már jó előre lehetett tudni, hogy a szokásostól eltérően a nyári időszak helyett télen megrendezett katari világbajnokság bőven fog kulturális sokkokat tartogatni, azonban arra, hogy minden a lehető legrosszabbul alakul a szurkolók számára, valószínűleg senki nem számított. Az alig 3 milliós Katarnak komoly gondjai vannak a rengeteg szurkoló elszállásolásával, így a szurkolók többsége légkondíció és WC nélküli sátrakban kénytelen éjszakázni, napi 80 ezer forintért. Ráadásul a korábban tett igéretekkel szemben a helyi hatóságok a vallási hagyományokra hivatkozva még a sörivást is megpróbálják ellehetetleníteni.