A Főnök, akinek snassz az üzlet

Nem foglalkozom üzleti ügyekkel – mondta bele a kamerába a Főmérnök. Mikor Mészáros Lőrincet megkérdezték, kinek köszönheti a meggazdagodását, azt válaszolta, hogy a Jóistennek és Orbán Viktornak! Bele a kamerába.

Mészáros mára az ország leggazdagabb embere.

Töménytelen gyára, termőföldje, újságja van. Nagyobb a földbirtoka, mint Gróf Széchenyi Istvánnak. A Fidesz a nálunk lévő multik igényeivel magyarázta a rabszolgatörvény megalkotását. Kell a Mercedesnek, Audinak. Ezek a cégek, ha otthon ilyen igényekkel állnának elő, a keresztény,konzervatív német pártok rúgnák őket seggbe páros lábbal, nem beszélve a szakszervezetekről. A német szakszervezetek már korábban is megszólaltak a magyar dolgozók ügyében is érdekeiket védve. A multiknak tehát eszükbe se jut ezért ilyet kérni.

Gondolkodjunk Béláim!

Ha a Fidesz a Haza Üdvére,a magyarság jövőjére hivatkozik, akkor mindig biztosan tudható,hogy a saját zsebét akarja tömni. Minden más csak porhintés. Most sincs ez másként.

Gondolkodjunk Béláim, ki a leggazdagabb ember?

Mészáros. Ki az egyik  legnagyobb munkáltató az országban? Mészáros. Kicsoda Mészáros? Orbán strómanja.Tehát a legnagyobb munkáltató? Maga Orbán Viktor! Kinek kellett ez a törvény? Orbánnak a saját zsebéhez!

Orbán maga elismerte, hogy munkaerő hiány van. Persze, aki képzett volt, akit az ipar foglalkoztathatna, az lelépett külföldre, hála a Fidesz dübörgésének. A képzetlenebb munkaerő a mezőgazdaságban alkalmazható idénymunkában. Pl. Orbán tokaji szőlőiben, meg a szántókon is aratáskor, vetéskor. Ilyenkor sokszor két napot is kell dolgozni egyfolytában, mert sürget az idő, jön az eső, a hó. Hát adunk nekik 400 órás túlóra keretet.

Majd dolgozik a paraszt, ha azt parancsolja a Főnök!

Ez a gátlástalan pszichopata tehát megint a saját zsebét tömi, és ehhez használja eszközül a magyar parlament épületét. A körülötte levő sok kis geci, pedig kiszolgálja a koncért. De rossz hírem van. Aki tanulmányozza az adatokat arról, hogy melyik nemzet dolgozói töltenek legtöbb időt munkával Európában, az észreveszi, hogy a magyarok a sor legelején vannak évek óta. Tehát nem igaz, hogy nem dolgozunk eleget. Nem kellene ellopni a dolgozók munkájának eredményét, stadiont építeni Szlovákiában, kórházat Vietnamban. Meg nem kellene eldugott euró-milliárdokat őriztetni külföldön fegyveres őrökkel igen drága
magánlakásokban!

De nem is ez a lényeg! Hanem a még több pénz, a még több hatalom bármi áron!

De a Főmérnök most elszámította magát. Ez a vég kezdete. Hiába van tél és hideg. Már nem áll le a lázadás. Úgyhogy lehet hazudozni a nagy kegyesen beengedett sajtóorgánumok pofájában a tájékoztatón. Aki figyel, aki érti a világot, az tudja, hogy a Vezér már nem beszél semmiről. Csak a saját végzetéről…

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük