Lett volna rá egy nagy összegű fogadásom, hogy ez fog történni. És most hagyjuk is Samuel Johnson unalomig ismert mondását, miszerint “a gazember utolsó mentsvára a hazafiság” (bár látva kik mantrázzák mindezt, igazat beszélt a fickó 🙂 )

Hurrá! Ez van, mert más már nincs.

Nekünk, nektek ez maradt. Meg a csupasz fenekünk. Tekeritek a verklit, mint az őrült, de mit is? A világ versus egy lelkileg beteg, meggyötört kifosztott, Stockholm-szindrómába vergődő ország?

- Hirdetés -

Barom egy helyzet haver, mert ezek szerint:

Az szereti a hazáját, aki állva tapsol annak, aki szétlopja az országot, gyermekeink százezreit külföldre üldözi, strómanvilágot épít, amúgy szegény családja új keletű mániája a kastélyok gyűjtése, lerombolja a bíróságokat, az egészségügyet, elfoglalja az oktatást, a médiát, aki ordas hazugságokkal tömi az állva tapsolók agyát, megalázza a nőket, a kisebbségeket, fasiszta világot épít egy amúgy tök normális országból.

Aki mindezt elköveti, persze az a legnagyobb hazafi.

És természetesen az, aki szólni mer, aki felrázna a hipnózisból, aki megbök, hogy, helló, ébresztő! Te is abban a koszlott kórházban fogsz majd megdögleni ahol mi, te sem kaptál tőlük semmit, csak hazug, be nem váltott álmokat, hogy rablók ezek, akik fosztogatják jelenünket és ledózerolják a jövőnket, nos, azok, -mi – a hazaárulók!

Nebaz’meg!

És akkor hogy? Majd a hazaszeretet-vizsgáló államtitkárságtól kell papírost kérni, hogy szeretem Orbán Viktort, és örülök, ha ő és kedves családja ilyen szépen gyarapodik? Lesznek-vannak kézi hazafiságmérők, amiket külön békemenetes rohamosztagosok fognak szúrópróbaszerűen a homlokunkhoz tartani? He? Akinél nem leng ki, az biztos brüsszeli, hogy verje meg a ragya, a többi meg igaz türk? Vagy mi?

Aki lop az automatikusan lesz hazafi?

Vagy bizonyítani kell, hogy milliárdos tételben is megy a rablás, de akkor már jár az ezüstfokozatú magyar hazafi jelvény? A strómanoké az arany, Orbán és pincsijei pedig a gyémántokkal kirakottat viselik hazafiságtól dagadó keblükön, mert ebben verhetetlenek?

Helló, jó atyafiak! Mi a pikli lesz itt?

Németh Szilárd-hergelés: “A gyilkosnak is hamarább bocsátani meg, mint az árulónak” – névvel, fényképpel

Orbán kétharmados rémálma – Vélemények a Sargentini-jelentés elfogadásáról

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét