Nagykálló: város Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Nagykállói járás és kistérség központja. Cirka 10.000-en lakják. Polgármestere: Juhász Zoltán, a Fidesz-KDNP megvuduzott híve. Ö a tipikus gondolkodásmentes pártkatona.

Oktatófilm az árok mindkét felén lévőknek

Az N1TV kisfilmjét érdemes lenne bevenni az oktatófilmek közé, hiszen 5 percben bemutatja 2018 Magyarországának rákfenéjét. Főszereplője egy polgármester, aki “felülről” megkapta az ukázt, hogy mit kell mondania, ha bárki bármiről kérdezi, a tőle elvárható szinten és átéléssel bemagolta, és mint egy megbízható egyszerű gép, ha megnyomják a megfelelő gombot, nyomja a választ.

“A furcsán kezelt uniós pénzekkel kapcsolatban Nagykállóban megtudtuk, hogy az önkormányzati területeken a parlagfű Soros miatt nő ember méretűre. Az uniós pénzből fejlesztett vitorlázásra alkalmas tóban pedig Sargentini miatt nincs víz.”

-foglalja össze a készítő a lényeget.

Az uniós pénzek Mekkája

A projekt része a Kenderáztató tó, aminek fejlesztésére 58 millió forintnak megfelelő uniós támogatást kaptak és amiről a honlap tanulsága szerint az alábbiakat lehet tudni:

“A területen lévő tó (Kenderáztató tó) szerencsés adottságai révén egy u.n. szélcsatornában fekszik. Ezek a körülmények különösen alkalmasak arra, hogy a vitorlázás iránt érdeklődő vendégek biztonságos körülmények között elsajátítsák az alapokat, illetve felkészüljenek a nagyobb kihívásokat jelentő vizek meghódítására. A projektgazda ehhez egy kisméretű, a vitorlázási ismeretek megtanuláshoz ideális, 2+2 személyes Laser2000 vitorlást biztosít.”

És, hogy mi a valóság? Lapozzon, mert ilyet még nem látott!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét