A gyűlöletfagyi természete, hogy visszanyal

Ahol – mint Orbániában – magától az elbitorolt, megszállt államtól büdösödik az ország, az eszelős gonoszság is könnyen szétszivárog.

Erkölcsi alapja nincs, nem is volt

Gulyás Gergely és a Fidesz ma is megdöbbent, fölháborodott és követelt – ma is, ahogy emberemlékezet óta minden nap teszi: névsort olvas – Tuskó Hopkins módra. Igyekszik elkerülni, hogy valaki az ő nevét olvassa föl…

Szóval, megvolt a mai napra rendelt, soros megdöbbenés stb. is – és ma erre volt is valami ok. Elvégre egy pécsi MSZP-s politikus a prostisrácok cikke alatt olyan képet tett közzé, amely morálisan és politikailag egyaránt elfogadhatatlan. Ráadásul ostoba dolog is volt – de az már legyen az MSZP gondja.

Szóval, nem tagadható, hogy a megdöbbenésre és a többire ezúttal nem csupán alkalma, hanem oka is volt a bűnszervezetnek. Csak erkölcsi alapja nincs, nem is volt hozzá. De Gulyás Gergely nem volna Gulyás Gergely, a bűnszervezet sem volna bűnszervezet, ha szemernyit is törődne azzal, mihez van erkölcsi alapja.

Bár… Ha rendesen belegondolok, lehetséges, hogy mégiscsak van hozzá erkölcsi alapjuk..?

Hisztériába kergetik a lakosságot a „Stop Soros” törvénycsomaggal

Igaz, hogy a Fidesz 5-ös számú tagkönyve régóta gazdátlan, mert a Pártjának és Országának  Kedves Vezetője végre megsokallta az évtizedes alpári, brutális gyűlölködést..?

Tehát igaz? Vagy az a helyzet, hogy barátságuk töretlen, s ezt kitüntetések is igazolják?

Hát az igaz-e, hogy Orbánék végre leállnak az országzüllesztő, -vadító brüsszelezéssel, migráncsozással, a sunyin antiszemita célzatú sorosozással? Meg a cigányozással, buzizással is? Mert látják, hogy híveik táborában milyen eszelős hangulatot váltott ki, amit művelnek – kormánypárti kommentek tömege tanúskodik arról, hogy a legelszántabban nemzetikeresztények akár ölni is készek már..?

Vagy az a helyzet, hogy a „Stop Soros” törvénycsomaggal tovább akarják folytatni a lakosság terrorizálását, hisztériába kergetését, és meg akarják teremteni, illetve kiteljesíteni a pártállami mintájú  – formálisan az EU-val vagy legalábbis az Európai Néppárttal „konform” – terror „törvényi” alapját? Mert hiszen az az „állam”, amely naponta megüzeni, hogy bármit „jogba” foglalhat, valójában terrorizálja a társadalmat!

Hírlik, hogy sok-sok jó szándékú, emberséges, becsületes fideszes politikus immár elviselhetetlen szégyennek tartja, hogy hosszú-hosszú évek óta kizárólag szennylapok és azok szintjére züllesztett közmédiákok támogatják a Nemzeti Ügyek Kormányát?

Vagy éppen ellenkezőleg: kamarába akarják zárni a még létező független sajtót, és „köz”- és terrormédiájukból, századvégesen, nézőpontosan, alapjogilag és veritasosan, terrorházasan stb. minden eddiginél undorítóbb moslékkal akarják megetetni „a magyar embereket”?

Kérdések, kérdések, kérdések..

Ellenséges híresztelések csupán, hogy bocsánatot akarnak kérni a 2006-os puccskísérletért, a Budapestre uszított hordákért, sőt, a „semmisségi törvényért” is? Horribile dictu: zalaptákolmányukért is?!

Valóság vagy rosszindulatú találgatás, hogy ugyancsak bocsánatot kérnek minden nemzetárulózásért, bérencezésért, ügynöközésért, minden Németh Szilárdért..? Megkövetnek mindenkit, akit sértett a szélsőjobbal közösen űzött piszkos eszdéeszezés, konrádozás, kertészezés, hellerezés, alföldizés, schiffezés stb.?

Vagy éppen benne vannak a 2018-as „választások” elcsalásában: a társadalom további, fokozottan ellenőrzött dezorientálásával, megfélemlítésével és megvadításával, a médiapiac fölzabálásával?

Belátják, hogy a hecckampányokat csak akkor hagyhatják abba, ha azokkal már nem kell semmiről sem elterelniük a figyelmet: befejezik tehát az ország és az EU fosztogatását..? Mi több: leteszik a szajrét, és föladják magukat?

Volnának még kérdéseim, de ennyi is elég. Ha pozitív válaszok várhatók, akkor tévedtem, s immár megszerezte a Fidesz azt az erkölcsi alapot , amelynek birtokában másokat elmarasztalhat, bármiben is…

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2018.02.02 - 23:10
  Közvetlen hivatkozás

  Gusztos(talan)!
  tudod, van egy szint ami alá kultúrember nem megy, még az ellenségével szemben sem …
  az mszp és te is mélyen ez alatt vagytok

  Válasz
  • 2018.02.03 - 12:49
   Közvetlen hivatkozás

   Példaként itt vagy mindjár te ,mint kultúr ember . Tényleg igaz hogy a cap os sapiért hétvégén is dolgozni kell ?

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük