Városi Kurír

A napi fontos…

BulvárCsillagjegyek

A Halaknak váratlan pénzt, a Ráknak új munkahelyet, az Ikreknek luxust ígér a szeptemberi pénzhoroszkóp! – Hát neked?

A Halaknak váratlan pénzt, a Ráknak új munkahelyet, az Ikreknek luxust ígér a szeptemberi pénzhoroszkóp! - Hát neked?
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Hirdetés

Jó lenne mindig előre tudni, hogy milyen sikereket, eredményeket, vagy éppen veszteségeket tartogat számunkra a jövő anyagi téren. Most megtudhatjuk, hogy a csillagok állása szerint szeptemberben mire számíthatunk anyagi téren!

Hirdetés
Hirdetés

Kos

Pénzügy sikerek várnak rád szeptemberben. Néhány terved a vártnál sokkal jobban sikerül, komoly üzleti beruházások vannak láthatáron ebben a hónapban. Ha területet, vagy ingatlant vásárolsz, gondold jól meg.

… ha a pénteked is érdekel…..

A Kosok fejében ma felmerülhet egy irányváltás ötlete. Könnyen összefuthatnak egy olyan régi, vagy új ismerőssel, aki hamar rádöbbentheti őket, hogy lehet, sokkal jobban tudnák kamatoztatni tehetségüket, ha valami egészen mással foglalkoznának főállásban. Az is elképzelhető, hogy ez a valami, egy teljesen más terület, mint ahol eddig tevékenykedtek, esetleg pont a hobbijuk, vagy saját, már egy jó ideje tervezett vállalkozásuk. Bármelyik lehetőségről is legyen szó, érdemes ezen mai felvetéseken komolyan elgondolkodni, hiszen van abban valami, hogy az ember mindig abban a legjobb, ami valóban érdekli, azaz, amit képes teljes szívvel és lélekkel csinálni.

Bika

Ebben a hónapban rád mosolyog a szerencse, így elegendő pénzed lesz ahhoz, hogy elmehess szórakozni. Nem kell aggódnod, amit a nyári vakációdon elköltöttél, sokszorosan visszajön az életedbe.

… ha a pénteked is érdekel…..

A mai napon erős érzések dúlhatnak a Bikában, olyannyira, hogy ugyanolyan, már-már túlzó vehemenciával lesz képes lereagálni egy háborús fotót, mint egy, a küszöbön bukdácsoló kiscicát. Nem szabad ennyire szélsőségesen érzékenynek lennie, különben a túlzott empátia által teljesen megkeseredhetnek mindennapjai a világ szörnyűségeitől, s, ne feledje, azzal csak ront a helyzeten, ha szomorúsága által ön is áldozatává, s így részévé válik a rossz dolgoknak. Az efféle impulzusok inkább erősítsék, s merítsen ihletet és motivációt belőlük, hogy hol és hogyan segíthetne, hogy jobbá, szebbé tegye a világot, legyen szó bármily apróságról is, amit mindezért tehet. Ön értékes ember és igenis sokat dobhat a latba munkálkodása egy szebb jövőért!

Ikrek

Annyi pénzed lesz szeptemberben, hogy akár egy luxuskényeztetésre is befizethetsz. Végre testileg, és lelkileg is megpihenhetsz, sőt, még a gardróbodat is nyugodtan felújíthatod. Lepd meg házastársadat is kisebb ajándékokkal. A hónap első fele még kissé zűrös lehet, de utána nyugodtan élvezheted az életet.

… ha a pénteked is érdekel…..

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyűrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és tehrektől!

Rák

Egy családtagtól jelentősebb mennyiségű pénzre számíthatsz, és ez az anyagi támogatás segítségedre lehet abban, hogy beindítsd az üzleti vállalkozásodat. Számos munkalehetőséggel találkozol ebben a hónapban, így könnyen pályát válthatsz, ha szeretnél.

… ha a pénteked is érdekel…..

Egy társadalmi eseményen, vagy baráti összejövetelen, esetleg partin, ma könnyen összehozhatja a sors egy nagyon fontos emberrel, akinek jó kapcsolatai vannak. Ez egy remek lehetőség, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz és kellemes körülmények között egy jót beszélgessenek, megalapozva ezzel jövőbeni kapcsolatukat, legyen az szakmai, baráti, sőt, akár szerelmi! egyelőre azonban ne szaladjon előre és ne is siettessen semmit, csak élvezze a pillanatot, s, hogy ekkora szerencse érte.

<<< Van máááásik! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here