Sorting by

×

A csábos hatok! A horoszkóp szerint, aki meglátja, beléjük zúg…. – Veled, vagy nélküled?

Az asztrológusok elvégezték a számításaikat, és azok alapján kiderül most, hogy mely csillagjegyek a legvonzóbbak. Hat van belőlük, ugyanis ezek az emberek rendkívül magabiztosak és az aurájuk csupa misztériumot sugároz.

Bak

Őszinték, és nyíltan megmondják a véleményüket. Minden tettükért vállalják a felelősséget, és képesek felnőtt módjára viselkedni, ami vonzóvá teszi őket. Fontos számukra a család, és kitartóan küzdenek a céljaikért. Ha valakinek sikerül meghódítani egy Bak csillagjegyűt, ami nem lesz könnyű, arra sok boldog év vár.

…pénteken pedig….

Akármennyire is szeretné, nem biztos, hogy ma határos időn belül végezni fog teendőivel. Ne mérgelődjön azon, ha ez így történik, kedves Bak, hiszen valószínűleg mindez nem (csak) önön múlott. Ne akarja mindenáron utolérni magát, inkább pihenjen egy kicsit, hogy holnap, újult erővel vághasson neki mindennek.

Halak

Már kisugárzásuk vonzó. Természetesek, aurájuk melegséget, titokzatosságot áraszt, ezért könnyen magukra vonják a figyelmüket. Nem szabad visszaélni a jóságukkal, mert gyorsan megváltozhat a magatartásuk.

…pénteken pedig….

Ma különösen legyen résen, kedves Halak, ugyanis most hirtelen valósággá válhat egy régi törekvése! Még, ha először hihetetlennek is tűnik a dolog, ne essen abba a hibába, hogy nem hisz a szemének, ugyanis most csakis az ilyen gondolatok által keltett, negatív energiák lehetnek képesek megakadályozni a beteljesülést!

Vízöntő

A Vízöntők erős egyéniségek és függetlenek. Nem szenvednek hiányt rajongókban, hódolókban. Mivel magabiztosak, ezért nagyon vonzók az ellenkező nem szemében. Energikusak, vidámak, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy párkapcsolati szempontból sikeressé tegyék a Vízöntőket, mert mellettük soha nem fog senki unatkozni.

…pénteken pedig….

A mai nap kiváló lehet arra, hogy elvégezze egy-két hiba javítását, mind a munkája terén, mind pedig a ház körül, ugyanis ma különösen jól szolgál majd problémamegoldó képessége, így hamar végezhet az ilyesmivel. Varázsolja újjá, amit csak ideje engedi, kedves Vízöntő!

<<< Másra gondoltál? Nézelődj! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.